bitti maalesef almayı düşünüyorsanız gece vatana girip bakın ara ara düşebilir tekrarHala devam ediyormu
Eyw bekliyelimbitti maalesef almayı düşünüyorsanız gece vatana girip bakın ara ara düşebilir tekrar
Memnun musunuz? 1 2 olumsuz yorum var. Salonlarda artık 65 standart gibi hatta alınabilirse 75 belki daha iyi olabilir tabi çok küçük salonlara değil de. Ortalama 20 25 metre kare için belki. 3 4 metre uzaklıktan.56 bine almıştım 3 ay önce. Kar ettim diye seviniyordum nasıl bu seviyelere düşüyor![]()
Ben çok memnunum salonum dikdörtgen 22m2 2 küsür metre izleme aşanı var 65 gayet yeterli hatta bi tık büyük bile kalıyor . Benim tek sıkıntım akıllı kumanda olmaması o Lg deki mouse tarzı kumandanın rahatlığı hiç bir tvde olmaz muhtemelen..Memnun musunuz? 1 2 olumsuz yorum var. Salonlarda artık 65 standart gibi hatta alınabilirse 75 belki daha iyi olabilir tabi çok küçük salonlara değil de. Ortalama 20 25 metre kare için belki. 3 4 metre uzaklıktan.
Şu an Samsung QLED 55 var. 2021 de almıştım. Ne zaman monitör veya TV alsam alınca büyük zamanla çekiyor![]()
Bizim salon 20 metre kareydi diye hatırlıyorum. Emin olun Zamanla o büyüklük bir tık fazla demekten normale belki daha sonra biraz daha büyüğünü mü alsam diye aklınızdan geçirecek noktaya gelecektirBen çok memnunum salonum dikdörtgen 22m2 2 küsür metre izleme aşanı var 65 gayet yeterli hatta bi tık büyük bile kalıyor . Benim tek sıkıntım akıllı kumanda olmaması o Lg deki mouse tarzı kumandanın rahatlığı hiç bir tvde olmaz muhtemelen..
Sipariş vermiştim cuma akşam sipariş onaylanmadi diyo ama parayı çekmiş nasıl oluyo bu iş bilen varmı iptal mi olacakDip oğlu dip fiyat vatan yine şovlarda ihtiyacı olan al tuşuna basıp geçsin bu fiyata daha iyisi yokTCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 65C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
cumartesi 22:05te bu indirimden tvyi aldım ama hala onay bekliyor. Siparişlerim kısmında siparişiniz onay bekliyor diyor. Vatan iptal eder mi ? Benzer durum yaşayan oldu mu ?
Hayır herhangi bir sıkıntı olmayacak ürünleriniz onaylanıp gelecektir.Bende pazar akşamı aldım ama onay bekliyor hala iptal mı olcak acaba bilgisi olan var mı