🔥İndirim Iphone 17 Pro 103.949 TL

Inanilmaz fiyat inanilmaz telefon almayan kacirir 3 tane cektim

O kadar afaki fiyatlar olur mu ki bence 89.999 olur diye düşünüyorum
olur tabii, geçen sene 17 tanıtılmadan önce biri 16 pro mu alsam yoksa 17 pro beklesem mi diye sormuştu. 16 pro almasını tavsiye ettik, 74 bin lira mı neydi. 17 tanıtıldı şak 78 binden, 16 pronun fiyatı da 78 bine sabitlendi önce 1 hafta sonra kalmadı, 84-90 arası distrübitör satmaya başladılar.

olur tabii, geçen sene 17 tanıtılmadan önce biri 16 pro mu alsam yoksa 17 pro beklesem mi diye sormuştu. 16 pro almasını tavsiye ettik, 74 bin lira mı neydi. 17 tanıtıldı şak 78 binden, 16 pronun fiyatı da 78 bine sabitlendi önce 1 hafta sonra kalmadı, 84-90 arası distrübitör satmaya başladılar.
nasip bakalım bekleyeceğim 18 leri

Ya beyler bu telefonlara 100-120k vermek yerine yd cihaz alsanıza 30-40k ya niye fazla veresiniz ki geçen hafta 16 proyu 30k ya aldım çizik dahi yok
8 ay max sonra 4 aya düşüyor ve hükümet bi kapatsa e simi 4 aya düşcek

9 eylülye 18 serisi tanıtılıcak elde kalanları eritiyorlar. Her sene apple yeni pro serisi cihazları tanıttıktan sonra bir onceki pro serisini direk satıştan kaldırıyor. Sadece düz modelleri satışta bırakıyor. O yuzden bence bu ayı beklemekte yarar var yeni apple telefon isteyenler için

Taktikleri buysa, alıp kutuyu açmadan yeni telefonları bekleyip duruma göre 18 pro alınıp iade de edilebilir. Kart limiti varsa. Benim kafama yattı.

Geri