❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

asurayı aldım bende 2200 e xbox kolundan geçiyorum ne kadar fark var acaba aralarında

asurayı aldım bende 2200 e xbox kolundan geçiyorum ne kadar fark var acaba aralarında
Dağlar kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xboxı var ya, havaya uçurur füzeyle patlatır parçalarını toplar tekrar birleştirir tokatlar öldürür asura

1788210828006.webp

Ben bu forumda herhangi hall effect bir gamepad xbox gamepadden iyidir diyince linçlemişlerdi beni, halen daha da vardır xbox daha iyi diyenler de sesleri çıkmıyor. Çok mesajı olanlar bile yapıyordu bunu
Herhangi hall effect ürün xbox dan iyi değildir. Xbox ın en büyük sorunu hz ve analoglar. Senelerce hz den sorun yaşamadık çoğu gamepad 250 500hz de kaldı. Analoglar leş ama malzeme olarak Trigger olarak kötü değil machenike G1 pro mesela tmr dışında artısı olmayan kötü bir üründü xbox kolunu tercih ederdim.

Vodafone pay kullanan varsa 1500 liraya 400 lira nakit iade veriyor onunla alabilir

Sen git buna karar ver salı günü al cumartesi günü neredeyse yarı fiyatına düşsün yakıştımı ya hayır denk gelseydim indirime alır bunu iade ederdim de yapacak bir şey yok 800 lira girdi diyelim bi soğuk kola içtim üstüne ama kol baya iyi force dan sonra kalite farkı hissettiriyor bir de ekran gibi olan yer plastiğimsi bir şey görsel transparan altta ışık vuruyor o görseli eğer aynısından yapabilecek varsa kişisel görsel de koyabilir

asura geldi şimdi de bana gelen dock bozuk çok ucuza aldım iade etmek de istemiyorum bunu tamir edemez miyim kabloyu takıyorum ışık yanıyor 5sn sonra sönüyor tepki vermiyor dock 3 4 farklı kablo denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,465
Üyeler
202,617
Son üye
6000-19
Geri