Yapay zekaya çok güvenme hocam, güveneceksen de buraya sormana gerek yok zatenEvet fiyat performans olarak k20 yi seçti
Yapay zekaya çok güvenme hocam, güveneceksen de buraya sormana gerek yok zatenEvet fiyat performans olarak k20 yi seçti
Easysmx x15 ve fantech eos pro var elimde birini satabilirim istersenSatacak olan var mı merak ettim
Hocam benim gözüm bu asurada kaldı. Yüksek ihtimal tekrar indirim beklerim ya da bir şekilde alacağımEasysmx x15 ve fantech eos pro var elimde birini satabilirim istersen
Dağlar kadarasurayı aldım bende 2200 e xbox kolundan geçiyorum ne kadar fark var acaba aralarında
ikna oldum hocamDağlar kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Xboxı var ya, havaya uçurur füzeyle patlatır parçalarını toplar tekrar birleştirir tokatlar öldürür asura
Ben bu forumda herhangi hall effect bir gamepad xbox gamepadden iyidir diyince linçlemişlerdi beni, halen daha da vardır xbox daha iyi diyenler de sesleri çıkmıyor. Çok mesajı olanlar bile yapıyordu bunu
Herhangi hall effect ürün xbox dan iyi değildir. Xbox ın en büyük sorunu hz ve analoglar. Senelerce hz den sorun yaşamadık çoğu gamepad 250 500hz de kaldı. Analoglar leş ama malzeme olarak Trigger olarak kötü değil machenike G1 pro mesela tmr dışında artısı olmayan kötü bir üründü xbox kolunu tercih ederdim.Ben bu forumda herhangi hall effect bir gamepad xbox gamepadden iyidir diyince linçlemişlerdi beni, halen daha da vardır xbox daha iyi diyenler de sesleri çıkmıyor. Çok mesajı olanlar bile yapıyordu bunu