Yardım Altyapıda Adresim Gözükmüyor

Kutu yoksa daha çok erken, kutu gelecek aktifleşecek falan süreç uzun. Çekecekleri kesin mi bir de müstakil evle uğraşmazlar genelde.
Kablolamalari bitirmislerdi dün şimdi naptiklarini bilmiyorum herhalde kutu için oda yapıyorlardır
Sorun hem o değil alt yapı sorgulamada direk adresiniz çıkmıyor eski adres olduğunu düşündüğüm adreimiz çıkıyor

Ekler

• 1000034110.webp
    1000034110.webp
    296.2 KB · Hit: 7
Bence siz de ayrı bir şikayette bulunun
Aklimda hocam zaten bugün bi müşteri hizmetlerini arayicam modemin yerini değiştirmek icin o sira yetkililer gelirse eve yer değişimi için onlara bi soracam ondan sonra şikayette bulunurum

Aklimda hocam zaten bugün bi müşteri hizmetlerini arayicam modemin yerini değiştirmek icin o sira yetkililer gelirse eve yer değişimi için onlara bi soracam ondan sonra şikayette bulunurum
Öyle yapın çünkü bir kişi şikayetiyle bişi yapmıyorlar malesef

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Merhabalar daha önceden mahallemizde adres değişikliği yapıldı önceden (1-2 yıl önce) adresimiz alt yapı sorgulamada çıkıyordu şuan çıkmıyor fakat eski adres çıkıyor bizim sokağa da fiber çekmeye başladılar kablolama bitti ben de bunun için ne yapabilirim diye sormak istedim internet yeni adres gözüküyor haritalarda
Turktelekom binasına git direk hallederler veya kayıt açarlar telefondan kayıt açtığında çözüm için aylarca bekleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri