shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 932
Dündar markasının çorapları kalitelidir tavsiye ederim koku sorunu hiç yaşamadım. Adet fiyatı 51 TL
Bambu kaç liraBen çoraplıyım daha uyguna satıyorum 12li 300tl pamuk
Geçenlerde amazanonun güzel bambu ürünleri geldi elime kutulu 400tlden verdim şuan bu fiyatlaradırBambu kaç lira
Evet pamuk terletiyor. Bambu terletmiyor ve koku da yapmıyor.Bambu pamuktan daha mı mantıklı?
Bimde bambu çorap 39 TL olması lazımdı aldım bayadir kullanıyorum şiddetle öneririmDündar markasının çorapları kalitelidir tavsiye ederim koku sorunu hiç yaşamadım. Adet fiyatı 51 TL
Alıntıyı görüntüle
Bir çorap için indirim beklemediğimiz kalmıştı.Dündar markasının çorapları kalitelidir tavsiye ederim koku sorunu hiç yaşamadım. Adet fiyatı 51 TL
Alıntıyı görüntüle
Katılıyorum hatta arttıyorum boxer ve atlet için de dagi markasının mikromodal ürünlerini tavsiye ederim mükemmel rahatlar.Bambu kadar rahat, pamuklu kadar dayanıklı/uzun ömürlü isteyenler modal çorap baksın arkadaşlar, piyasada az bulunan bir ürün ama senelerdir kullanırım ve gerçekten çok rahat. Örnek ürün;
![]()
Sayıl Çorap Erkek Lacivert Kısa Modal Patik Çorap 6'lı - Fiyatı, Yorumları
Erkek Lacivert Kısa Modal Patik Çorap 6'lı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com