Amazonda Niye Böyle Şeyler Var?

Alomoncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265
1788030472649.webp

1788030520389.webp

Sağda satıcının adı yazıyor dincer arıcan ticaret. O yanlış listelemiş

listeleme hatası.

Dolandırıcı bu, ben de TV aldım. Stok yok diyip amazondan mesaj üzerinden farklı link gönderip stok yok başka yerden indirimli almak için linke tıkla diyor. Sakın düşmeyin. Amazon sorunu da çözmüyor mağduriyeti de gidermiyor. Şikâyetvar'a yazdım hala sonuç yok. İptal ettim dolandırıcının iptal etmesini bekliyoruz Amazonla birlikte :))

Dolandırıcı bu, ben de TV aldım. Stok yok diyip amazondan mesaj üzerinden farklı link gönderip stok yok başka yerden indirimli almak için linke tıkla diyor. Sakın düşmeyin. Amazon sorunu da çözmüyor mağduriyeti de gidermiyor. Şikâyetvar'a yazdım hala sonuç yok. İptal ettim dolandırıcının iptal etmesini bekliyoruz Amazonla birlikte :))
Ne zamandır bekliyorsunuz iptal için

Ne zamandır bekliyorsunuz iptal için
İptal ettirdim ama hala para yatmadı tabi, Amazon mail attı. Kurtuldum bu beladan şükür. Ortada 4-5 gün beklediğimizle kaldık boş boş. Başka ürün vardı onun da indirimini kaçırdık. Eller bomboş kaldı :)

Vay onun bunun çoçuğu.

Eskiden jet Fadıl vardı. Adam bir dolandırdığını ikinciye üçüncüye tekrar tekrar dolandırabiliyordu. Şimdiki dolandırıcılıklara bak. İyice ele ayağa düşürmüşler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,496
Üyeler
202,627
Son üye
emre2746
Geri