Bazı İnternet Sitelerinden İndirdiğim Şeyler Çok Yavaş İniyor

dediğinizi yaptım fakat yine yavaş indiriyorAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece nfs2 indirmek için sormuştum hocam torrent oyun indirmiyorum yoksa ama yine de biri bakar konuya lazım olur veya aklımda bulunur teşekkürler
Arkada bir şeyler izleyin veya oyun oynayın. Eğer buna katlanmak istemiyorsanız dediğim gibi siteye $3 üyelik alabilirsiniz. Üyelik alıp ayarladıktan sonra hız artıyor. Ben de daha demin indirdim.

Mavi downloada basıyorsun dimi içerisinde indirmek için link seçeneklerinin olduğu.
hocam söylediğiniz siteden indirmeyi başardım fakat her alt tab attığımda oyun donuyor ya da başka bir şekilde full crash yiyiyorum. çözümü yok mu acaba?

2Gbit İnternetim var steam` de bile 1.6`nın üzerini göremedim gün içerisinde 200mb lere kadar düşüyor indirme hızı. İnterneti tek taraflı düşünme senin İnternetin hızlı olsa bile karşı da sınır olabilir. Torrent ise seed yoktur.

2Gbit İnternetim var steam` de bile 1.6`nın üzerini göremedim gün içerisinde 200mb lere kadar düşüyor indirme hızı. İnterneti tek taraflı düşünme senin İnternetin hızlı olsa bile karşı da sınır olabilir. Torrent ise seed yoktur.
O interneti kullanmak için sağlam işlemci de lazım. Steam gibi platformlar sadece dosyayı indirmiyor arka planda diski ve işlemciyi de baya kullanıyor.

Korsan tarafta zaten düzgün indirme hızı almak çok zor. Bir de bazı torrentler var inen şeyin ilk bölümlerini herkes yolluyor müthiş indiriyoruz sonra hız ya 0 oluyor ya günler sürebilecek hızlara düşüyor en sinir olduğum şeydir 😀

Merhabalar. NFS Underground 2 oyununu indireyim dedim şimdi. 1000/1000 internetim var fakat 2.3gb boyutundaki dosyaya 2 saat tahmini süre veriyor ve kilobayt kilobayt indiriyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
google drive, gofile, megadrive, torrent. bunları görürsen indir bikaç tane daha var en yaygınları bunlar hemen hemen

Merhabalar. NFS Underground 2 oyununu indireyim dedim şimdi. 1000/1000 internetim var fakat 2.3gb boyutundaki dosyaya 2 saat tahmini süre veriyor ve kilobayt kilobayt indiriyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

google drive, gofile, megadrive, torrent. bunları görürsen indir bikaç tane daha var en yaygınları bunlar hemen hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,911
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri