Poco F 9 Ailesi Kazık Fiyatlar

2. xiaomi nin normal serisi 15 , 16 , 17 yazılımı ile poco launcher bir değil hatta poco da hiç bir şey yok denebilir

4. ultra dan bahsettim pro ya girmek istemiyorum ona girersem baya gömerim , diğer markalara daha pahalı demişsinde , 70 k oled ekranlı magic 8 pro var , amoled ekranlı 75k x 300 pro var ve genel özelliklerde kamera yazılımda bu ikisi poco f 9 ultra ve prodan iyi ve daha ucuz bir de global fiyatla ya aynı ya daha ucuz

ek bilgi : poco f 9 ailesi amoled dir , amoled oled in ucuzlatılmış halidir samsung geliştirmektedir bu teknolojiyi , yani fiyat olarak ekranın bir etkisi olmaz hatta lcd den ucuzdur kullandıkları ekran , yani f 9 ailesin de oled var diyenler hiç bir şey bilmiyor demektir

ben çok telefon değiştirmiyorum kardeşime cihaz lazımdı , banada lazımdı ,bizim ki şımarmasın diye aile bana verdi 2 hafta kullandım kardeşime verdim x8 pro yu , şu an güncel olarak iphone 7 plus kullanıyor x 3 pro yu 4 ay dır bakmıyordum , foto istendi anca öyle kullandım

iphone 7 plus dan önce ocak ayına kadar samsung a 52 kullandım 2 yıl sorunsuz , sonra bozulunca kronik bir sorun yüzünden , ttüketici hatası dediler 7k istediler , bende evdeki eski iphone vardı 7 plus ocak tan beri 7 plus kullanmaya başladım

son diyeceğim almanyada ki gibi saat hediyeli bizde 700 avroya satılsa peynir ekmek gibi giderdi ama işte xiaomi türkiye nin patavatsızlığı diyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

orjinal redmi k 100 pro max olsa farklı şeyler konuşurduk , bu kadar pahalı olmazdı en azından
Fiyatı etkilemediğini düşünmüyorum, OLED hala OLED'dir Iphone da kullanıyor. LCD daha ucuz.

Xiaominin/Poconun ne F si kaldı ne P si. ben bunu diyorum herkese sonra beni nothing şakşakçısı ilan ediyorlar. hahahaah .

bu arada F9 dikkatinizi dağıtmıştır muhtemelen de Poco X8 serisi zamlarını gördünüz mü? Mi.com da bakın.
inşallah alacak alan arkadaşlar almışlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,871
Üyeler
202,423
Son üye
Ölücü54
Geri