LegendaryCrazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,058
Fiyatı etkilemediğini düşünmüyorum, OLED hala OLED'dir Iphone da kullanıyor. LCD daha ucuz.2. xiaomi nin normal serisi 15 , 16 , 17 yazılımı ile poco launcher bir değil hatta poco da hiç bir şey yok denebilir
4. ultra dan bahsettim pro ya girmek istemiyorum ona girersem baya gömerim , diğer markalara daha pahalı demişsinde , 70 k oled ekranlı magic 8 pro var , amoled ekranlı 75k x 300 pro var ve genel özelliklerde kamera yazılımda bu ikisi poco f 9 ultra ve prodan iyi ve daha ucuz bir de global fiyatla ya aynı ya daha ucuz
ek bilgi : poco f 9 ailesi amoled dir , amoled oled in ucuzlatılmış halidir samsung geliştirmektedir bu teknolojiyi , yani fiyat olarak ekranın bir etkisi olmaz hatta lcd den ucuzdur kullandıkları ekran , yani f 9 ailesin de oled var diyenler hiç bir şey bilmiyor demektir
ben çok telefon değiştirmiyorum kardeşime cihaz lazımdı , banada lazımdı ,bizim ki şımarmasın diye aile bana verdi 2 hafta kullandım kardeşime verdim x8 pro yu , şu an güncel olarak iphone 7 plus kullanıyor x 3 pro yu 4 ay dır bakmıyordum , foto istendi anca öyle kullandım
iphone 7 plus dan önce ocak ayına kadar samsung a 52 kullandım 2 yıl sorunsuz , sonra bozulunca kronik bir sorun yüzünden , ttüketici hatası dediler 7k istediler , bende evdeki eski iphone vardı 7 plus ocak tan beri 7 plus kullanmaya başladım
son diyeceğim almanyada ki gibi saat hediyeli bizde 700 avroya satılsa peynir ekmek gibi giderdi ama işte xiaomi türkiye nin patavatsızlığı diyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
orjinal redmi k 100 pro max olsa farklı şeyler konuşurduk , bu kadar pahalı olmazdı en azından