AMD Rewards Onimusha™: Way Of The Sword

GGbaba

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,919
1788305327720.webp

1788305346490.webp

1788305478832.webp

Bu cokk iyi peki nasil ogrenicez? Satis yerleri uzerinden alsak satici bunlar olsa oluyor mu

Zaten alinabilecek mantıklı bir hepsiburada var gerisi sisirilmis fiyat. Hepsi burada uzerinden aldin mi satici farketmez sanirim hepsi burada uzerinden fatura yapildigi icin kod alinabilir diye Gemini söyledi dogrulunu müşteri hizmetlerine sorup öğreneceğim

şeyi soracağım 1 sene önce pc almıştım ekran kartım da 9060xt ama o zamanlar hediye var mıydı yok muydu bilmiyorum onu öğrenebiliyor muyuz ?

şeyi soracağım 1 sene önce pc almıştım ekran kartım da 9060xt ama o zamanlar hediye var mıydı yok muydu bilmiyorum onu öğrenebiliyor muyuz ?
1 yıl önce almışsın hediye olsa bile artık temin etmezler onların süresi var.

1788353257641.webp

yok şuan ki oyundan bahsetmemiştim örnek veriyorum o dönem ne verdilerse
Tamam işte onu diyorum senin aldığın dönemde bir kampanya mevcut ise o zaman o ürünü talep edebileceğin bir süre aralığı oluyor ve kodların kullanma süresi oluyor 1 yıl olmuş ne aldığın yerde kod kalmıştır nede kodu alsan kullanabileceğin süre kalmıştır hepsi uçup gitti yani.

Örnek:

9060XT'ye BF6 veriyolar düşün diyorki 10-12 2026 tarihleri arasında alanlar yararlanabilir işte bu tarih arasında aldıysan aldığın yerle iletişime geçiyorsun sana kod temin ediyor kodlarda diyor 20-25 eylül arasında talep edilebilir. Bu tarihde kodunu alıyorsun sonrada diyorki kodlar en geç 30 eylüle kadar geçerlidir sonrasında kullanılamaz.

Tamam işte onu diyorum senin aldığın dönemde bir kampanya mevcut ise o zaman o ürünü talep edebileceğin bir süre aralığı oluyor ve kodların kullanma süresi oluyor 1 yıl olmuş ne aldığın yerde kod kalmıştır nede kodu alsan kullanabileceğin süre kalmıştır hepsi uçup gitti yani.

Örnek:

9060XT'ye BF6 veriyolar düşün diyorki 10-12 2026 tarihleri arasında alanlar yararlanabilir işte bu tarih arasında aldıysan aldığın yerle iletişime geçiyorsun sana kod temin ediyor kodlarda diyor 20-25 eylül arasında talep edilebilir. Bu tarihde kodunu alıyorsun sonrada diyorki kodlar en geç 30 eylüle kadar geçerlidir sonrasında kullanılamaz.
anladım teşekkür ediyorum yanıtlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,911
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri