GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,919
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DVZSG8D5 şurda olsa mesela düşünebilirdim.Zaten alinabilecek mantıklı bir hepsiburada var gerisi sisirilmis fiyat. Hepsi burada uzerinden aldin mi satici farketmez sanirim hepsi burada uzerinden fatura yapildigi icin kod alinabilir diye Gemini söyledi dogrulunu müşteri hizmetlerine sorup öğreneceğim
1 yıl önce almışsın hediye olsa bile artık temin etmezler onların süresi var.şeyi soracağım 1 sene önce pc almıştım ekran kartım da 9060xt ama o zamanlar hediye var mıydı yok muydu bilmiyorum onu öğrenebiliyor muyuz ?
yok şuan ki oyundan bahsetmemiştim örnek veriyorum o dönem ne verdilerse1 yıl önce almışsın hediye olsa bile artık temin etmezler onların süresi var.
Tamam işte onu diyorum senin aldığın dönemde bir kampanya mevcut ise o zaman o ürünü talep edebileceğin bir süre aralığı oluyor ve kodların kullanma süresi oluyor 1 yıl olmuş ne aldığın yerde kod kalmıştır nede kodu alsan kullanabileceğin süre kalmıştır hepsi uçup gitti yani.yok şuan ki oyundan bahsetmemiştim örnek veriyorum o dönem ne verdilerse
anladım teşekkür ediyorum yanıtlar içinTamam işte onu diyorum senin aldığın dönemde bir kampanya mevcut ise o zaman o ürünü talep edebileceğin bir süre aralığı oluyor ve kodların kullanma süresi oluyor 1 yıl olmuş ne aldığın yerde kod kalmıştır nede kodu alsan kullanabileceğin süre kalmıştır hepsi uçup gitti yani.
Örnek:
9060XT'ye BF6 veriyolar düşün diyorki 10-12 2026 tarihleri arasında alanlar yararlanabilir işte bu tarih arasında aldıysan aldığın yerle iletişime geçiyorsun sana kod temin ediyor kodlarda diyor 20-25 eylül arasında talep edilebilir. Bu tarihde kodunu alıyorsun sonrada diyorki kodlar en geç 30 eylüle kadar geçerlidir sonrasında kullanılamaz.