birkaç kez dikkat ettim de genelde çevrilen araç tipleri renkleri vs hep benzer oluyor. belli bir eşgale göre çevirme yapıyorlar diye düşünüyorum.Saçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum 11400TL yiyecektik az daha
birkaç kez dikkat ettim de genelde çevrilen araç tipleri renkleri vs hep benzer oluyor. belli bir eşgale göre çevirme yapıyorlar diye düşünüyorum.
Eğer ayak üstü çeviriyorsa önüne geleni çeviriyorSaçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum 11400TL yiyecektik az daha
ders olmuş sana keşke çevirseydiSaçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum 11400TL yiyecektik az daha
ehliyeti yetersiz olup üstüne polisin çevireceği yoğunluktaki yerlere gidenler neye güveniyo acabaders olmuş sana keşke çevirseydi
kafasına göre tipin eşgalse hemen çevirirlerSaçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum 11400TL yiyecektik az daha
Genelde rastgele, yani kafalarında belli bir rakam oluyor o sayıda aracı hızlıca çeviriyor genelde memurlar, sonra onları sorgulayıp tekrar araç çevirmeye başlıyorlar. Önündeki araçları çevirip kafasındaki kotayı doldurunca seni salmış olabilir. Yoğun yollarda bazen seçici olabiliyorlar sıkıntılı olma ihtimali yüksek araçları daha sık seçiyorlar.Saçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum 11400TL yiyecektik az daha