Polisler Neye Göre Çeviriyor

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Saçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum 11400TL yiyecektik az daha

Saçma bir soru ama biraz önce yoldan geçen motorları arabaları aldılar beni çevirmediler ehliyetimde yetersizdi bu arada alma sürecindeyim altıma ediyordum 11400TL yiyecektik az daha
birkaç kez dikkat ettim de genelde çevrilen araç tipleri renkleri vs hep benzer oluyor. belli bir eşgale göre çevirme yapıyorlar diye düşünüyorum.

birkaç kez dikkat ettim de genelde çevrilen araç tipleri renkleri vs hep benzer oluyor. belli bir eşgale göre çevirme yapıyorlar diye düşünüyorum.
Eğer ayak üstü çeviriyorsa önüne geleni çeviriyor

Boş anına denk gelirseniz komple sıradan çevirir. Yoğunluk anında araç modeline ve kullanan tipe bakıyorlar direkt gözü tutmazsa çevirir.

ders olmuş sana keşke çevirseydi

Eğer o gün belli tipte bir çevirme yapmıyorlarsa kafalarına keyiflerine göre, durma noktası boş oldukça alıyorlar gözü kestiklerini

Ben çok cevriliyorum şükür ceza yemedim hiç ama en zok zorlandığım alkol testi yapamıyorum bi türlü :D

Genelde rastgele, yani kafalarında belli bir rakam oluyor o sayıda aracı hızlıca çeviriyor genelde memurlar, sonra onları sorgulayıp tekrar araç çevirmeye başlıyorlar. Önündeki araçları çevirip kafasındaki kotayı doldurunca seni salmış olabilir. Yoğun yollarda bazen seçici olabiliyorlar sıkıntılı olma ihtimali yüksek araçları daha sık seçiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,911
Üyeler
202,428
Son üye
TARIK30
Geri