Monitör Önerisi (TCL 25g64)

ahmtcn37

80+
Reaksiyon skoru
1
TCL 25G64 model monitörü kullanan var mı? Deneyimleri nasıl? Almayı düşünüyorum da fikirlerinizi belirtirseniz güzel olur. Bütçem 11k. Kaliteli monitör arıyorum sadece oyun değil renkleri de güzel göstermesi lazım. Tasarım işleriyle uğraşıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa

Tayfun hocam h27t7p dün geldi bugün 5 ölü pikselden iadeye gönderiyorum bendeki bahtsızlık gerçek mi?

TCL 25G64 model monitörü kullanan var mı? Deneyimleri nasıl? Almayı düşünüyorum da fikirlerinizi belirtirseniz güzel olur. Bütçem 11k. Kaliteli monitör arıyorum sadece oyun değil renkleri de güzel göstermesi lazım. Tasarım işleriyle uğraşıyorum.
hocam yaklaşık 10 gün önce hepsiburada üzerinden 3 taksit ile aldim tayfun hocamın önerisiyle genel olarak faceit vb competitive oyunlar oynuyorum hz,tepki süresi ve renk canlılığı bakımından gayet memnunum çok şükür ölü piksel vb şeyde çıkmadı tavsiye ederim

Ölü pixel vs çıkmasında değişim yapıyorlarsa sorun yok. Değişim yapmazlarsa ama sıkıntı. Bende bunu almayı düşünüyorum hem yüksek hz hem de miniled olması cazip geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,178
Üyeler
202,815
Son üye
denji_makima
Geri