TCL 25G64 model monitörü kullanan var mı? Deneyimleri nasıl? Almayı düşünüyorum da fikirlerinizi belirtirseniz güzel olur. Bütçem 11k. Kaliteli monitör arıyorum sadece oyun değil renkleri de güzel göstermesi lazım. Tasarım işleriyle uğraşıyorum.
Tayfun hocam h27t7p dün geldi bugün 5 ölü pikselden iadeye gönderiyorum bendeki bahtsızlık gerçek mi?![]()
TCL 25G64レビュー:唯一無二「フルHDで量子ドットMini LED」ゲーミングモニター | ちもろぐ
「TCL 25G64」は、2026年時点「フルHDでもっとも画質が良い」ゲーミングモニターです。最大300 HzのFast IPSパネルだけなら、探せばすぐに見つかります。しかし、直下型Mini LEDバックライト(180分割)と、量子ドットフィルターを組み込んだ例なら・・・。もう見つからないです。2~3万円台の価格帯を見渡したとき、TCL 25G64に匹敵するスペックを備えたフルHDモニターは1台も存在せず、唯一無二のポジションを占めています。多くのフルHDモニターがせいぜい良くてDCI P3:93~95%程度にとどまる中、TCL...chimolog.co
MaalesefTayfun hocam h27t7p dün geldi bugün 5 ölü pikselden iadeye gönderiyorum bendeki bahtsızlık gerçek mi?
hocam yaklaşık 10 gün önce hepsiburada üzerinden 3 taksit ile aldim tayfun hocamın önerisiyle genel olarak faceit vb competitive oyunlar oynuyorum hz,tepki süresi ve renk canlılığı bakımından gayet memnunum çok şükür ölü piksel vb şeyde çıkmadı tavsiye ederimTCL 25G64 model monitörü kullanan var mı? Deneyimleri nasıl? Almayı düşünüyorum da fikirlerinizi belirtirseniz güzel olur. Bütçem 11k. Kaliteli monitör arıyorum sadece oyun değil renkleri de güzel göstermesi lazım. Tasarım işleriyle uğraşıyorum.