❌İndirim Bitti! Forza Horizon 6 - Steam %15 İndirim

Ben 100 saatten sonra klavyeden gamepede geçtim 450 saat gamepadle oynamışım var sen düşün nasıl sardığını
alıcam o zaman indirim bitmeden yakındada Allah nasip ederse birtane direksiyon seti alırız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de 80 saat oynadım ama sonra yaz sıcaklarından oynayamadım :ROFLMAO:
gamepad alıp havalar soğuyunca tekrar oynayacağım, sence gamepad için ne kadar bütçe ayırayım, çok fark ediyor mu gamepad segmenti, 2k-4k-5,6k
İllaki fark ediyordur ama abartıya gerek yok bende çakma ps4 kolu var fc de falan akıyor

Gta 6 bize yeni nfs serisi getirecek bellimi, azda olsa orda forzadan daha gerçekçi modifiye ile o hazzı alıcaz gibi bence
Harbiden gtada araba sürme çok zevkli bazen hikaye modunda full araba sürüyorum manyak sarıyor

ben de 80 saat oynadım ama sonra yaz sıcaklarından oynayamadım :ROFLMAO:
gamepad alıp havalar soğuyunca tekrar oynayacağım, sence gamepad için ne kadar bütçe ayırayım, çok fark ediyor mu gamepad segmenti, 2k-4k-5,6k
Xbox 9.nesil kullandim 2.3k dolaylarindaydi ben alirken 1.5 sene falan rahat oluyor pil ile 3k rahat vermiştim sorunsuz kullandım
Sonrasında burda temudan alınan x15 gamepad vardı görüp onuda 800 yada 1k falandı aldım 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yok haleffect olduğu sürece çokta absürt fiyatlara çıkmaya gerek yok bence

alıcam o zaman indirim bitmeden yakındada Allah nasip ederse birtane direksiyon seti alırız

İllaki fark ediyordur ama abartıya gerek yok bende çakma ps4 kolu var fc de falan akıyor

Harbiden gtada araba sürme çok zevkli bazen hikaye modunda full araba sürüyorum manyak sarıyor
direksiyon seti direct drive almayacaksan alma, ben vazgeçtim direksiyondan, aynı parayı araba benzini yapmak daha mantıklı geldi
bir de forzada direksiyon pek mantıklı değil diyorlar pek gerçekçi olmadığı için vs.

Gta 6 bize yeni nfs serisi getirecek bellimi, azda olsa orda forzadan daha gerçekçi modifiye ile o hazzı alıcaz gibi bence
modifiye olarak zaten gta 5 mükemmel durumda. Forzadan bin kat daha iyi. Oynanış videosunda da sürüş dinamiği çok duruyordu İnşallah forzayı ezip geçer

Direksin seti arkadaşında dediği gibi daha çok ets gibi simülasyon oyunlarında daha rahat ve gerçekçi oluyor tabi karar senin ama en az 15-18kdan başlıyordu en son elle tutulur direct drive olanlar

modifiye olarak zaten gta 5 mükemmel durumda. Forzadan bin kat daha iyi. Oynanış videosunda da sürüş dinamiği çok duruyordu İnşallah forzayı ezip geçer
Bence geçmeme şansi yok gameplaydaki nitro ve araç altı aydınlatmalar bile tek başına yeter

Bu arada eklemek isteyen varsa bu aralar pek girmesemde her türlü rol ve drag yarışları için hazırım :)

Direksin seti arkadaşında dediği gibi daha çok ets gibi simülasyon oyunlarında daha rahat ve gerçekçi oluyor tabi karar senin ama en az 15-18kdan başlıyordu en son elle tutulur direct drive olanlar

Bence geçmeme şansi yok gameplaydaki nitro ve araç altı aydınlatmalar bile tek başına yeter
bir yarış oyunu düşün içinde nitro yok= bok horizon

Mükemmel oyun.Çok güzel sarıyo.Mekanikler aynı.Aldığım gün 10 saat oynamıştım.(şaka değildir)Sesler mükemmel,harita mükemmel. Benim için serinin en iyi oyunu.FH4 gene Mükemmel oyundu ama sesler kötüydü.

Gamepad ile sarır mı ? cs kasalarından kastığım öğeler var satınca 500 TL'ye falan alabiliyorum
Gamepad ile oynuyorum.Benim için mükemmel.

Geri