Üniversite ve Ofis İçin Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
44
Merhaba üniversitede kullanabileceğim bir ofis, iş laptopu bakıyorum bütçem 40-50k arası masaüstü bilgisayarım var o yüzden oyun oynamıyıcam. Taşınabilirlik ve pil ömrü benim için ön planda. Teşekkürler.

Merhaba üniversitede kullanabileceğim bir ofis, iş laptopu bakıyorum bütçem 40-50k arası masaüstü bilgisayarım var o yüzden oyun oynamıyıcam. Taşınabilirlik ve pil ömrü benim için ön planda. Teşekkürler.
oyun oynamıcam boş bahane , git 4060 yada 5060 laptop bul 16 gb ram yada fazla olsun al artık bu seviyedeyiz

fiyat 40 k ise :

https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-v-15-anv15-52.html

58k tartışılmaz :

64k tartışılmaz :

Son düzenleme:
oyun oynamıcam boş bahane , git 4060 yada 5060 laptop bul 16 gb ram yada fazla olsun al artık bu seviyedeyiz

fiyat 40 k ise :

58k tartışılmaz :

64k tartışılmaz :

Hocam gerçekten oyun oynamıyıcam oyunlarla aram var evet ama masaüstü bilgisayarımda oynuyorum masaüstü olmasaydı gaming laptop tercih ederdim

2. Elden Lenovo Thinkpad alın hocam. 14" hafif, çift bataryalı, özellikleri aynı fiyattaki laptopların genelde üstünde

Pahalı be hocam. Olede ihtiyacınız var mı kendinize bir sorun. Ayrıca herhangi bir arıza düşürme durumunda tamirleri inanılmaz pahalı. Ben hala thinkpadden yanayım. Daha bugün bir tanıdığa 5k dan t480 aldık. Laptopların efsane kasa corollası. Tamiri bakımı da çocuk oyuncağı. Yine de çok beğendiyseniz durduramam tabi. Tek önerim consumer değil business laptop almanız.

fiyat 40 k ise :

58k tartışılmaz :

64k tartışılmaz :

Hocam benimde laptop konuma bakar misiniz legion pro 7 ve asus pro art arasındayim

klasik tavsiye benden gelsin o zaman macbook alın :)
Hocam çok çok haklısınız bütçeyi daha fazla zorlayıp macbook m4 veya m5 almayı düşünüyordum fakat biraz ileriye dönük düşünmem gerekirse üniversitenin 2. veya 3. sınıfında muhasebe stajına başlıyıcam macbook un dezavantajı burda kendini belli ediyor birçok muhasebeciyle konuştum macbook ta çok zorlanırsın dediler o yüzden mecburen vazgeçmek zorunda kaldım yoksa pil ve taşınabilirlik konusunda rakibi yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı be hocam. Olede ihtiyacınız var mı kendinize bir sorun. Ayrıca herhangi bir arıza düşürme durumunda tamirleri inanılmaz pahalı. Ben hala thinkpadden yanayım. Daha bugün bir tanıdığa 5k dan t480 aldık. Laptopların efsane kasa corollası. Tamiri bakımı da çocuk oyuncağı. Yine de çok beğendiyseniz durduramam tabi. Tek önerim consumer değil business laptop almanız.
Hocam haklısınız fakat bu fiyat bandındaki gaming dışı laptopların çoğunda oled ekran var birde gerçekten derya deniz yüzlerce model var muhasebe işlerine macbook uygun olsaydı alıp geçicektim fakat pek uygun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,917
Üyeler
202,430
Son üye
nasilsinbro
Geri