Ptm7950 Alternatifi Pcm8990 - 349,20tl (+Kargo)

flyingatm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,178
Satan zaten 2 yer var. Birisi atom, birisi de profix. Profix'de hep 580 liraydı ve düne kadar atom'da da 510 liraydı. Şu an büyük bir indirim.

Ayrıca: https://forum.donanimarsivi.com/konu/gpu-ptm7950-alternatifi-pcm8990-mini-inceleme.1256097/

Mini incelemesine de göz atabilirsiniz.

Edit: linkteki ürün 4x2, lütfen satın almadan önce gpu'nuzun boyutuna uygun alın. Aynı sitede 4x4 de var.

Son düzenleme:
Kdv ve kargo olunca böyle. Hepsijet seçilince 40 lira daha ucuz.

Ekler

• 1000036647.webp
    1000036647.webp
    73 KB · Hit: 353
KDV Dahil: 349,20TL fiyat 291 değil
+ Kargo olarak zaten yazıyor konu başlığında. Kargo ücreti her lokasyon için ayrı çıkıyor. Antalya'ya 120 lira ödedim mesela. O yüzden konuya bir fix bir kargo dahil ücret yazamam dostum.

Kdv de var hocam demek istediğimiz oydu. Kargo değişebilir kdv sabit. Konu başlığında 349,20 yazması gerekli.

Kullandığınız ekran kartı modeli nedir?
Ben işlemci için düşünmüştüm aslında😅 çok bilgim yok aslında işlemcim 9950x3d ekran kartım ise sapphire nitro+ rx9070 xt . Daha 4 aylık cihaz alıp uygulasam fayda sağlar mı ? Gerek var mı sizce ? İşlemci veya ekran kartı ikisine de uygulanabilir mi ?

Ben işlemci için düşünmüştüm aslında😅 çok bilgim yok aslında işlemcim 9950x3d ekran kartım ise sapphire nitro+ rx9070 xt . Daha 4 aylık cihaz alıp uygulasam fayda sağlar mı ? Gerek var mı sizce ? İşlemci veya ekran kartı ikisine de uygulanabilir mi ?
Asla uygulamayın. O ekran kartının içini 3 sene daha açmanıza gerek yok. İşlemciye gitmez hayır. GPU için bunlar.

40x20x0.25 boyutlarında, çoğu işlemci için iki tane gerekir sanki ?
İşlemciden çok ekran kartı ve laptop için bunlar hocam. İşlemcilerin üstündeki ısı dağıtıcı plaka olduğundan faz değişimliler ile normal macunlar arasında aman aman fark olmaz. Direct die dediğimiz direk gpu ve laptop cpu üzerine konduğunda tam performans verirler. Masaüstü işlemcileri için israf olur bunlar, grafen ped almak daha mantıklı olabilir onlar için

O kart fabrikasyon faz değişimli pad ile geliyor zaten. İşlemci için mantıklı değil, klasik macunlar en uygunu olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,092
Üyeler
202,498
Son üye
Umut Özel
Geri