Trendyol - Hepsiburada ve bazen n11de peşin fiyatına 3 taksit oluyor. Onun dışı yerlerde taksit imkanı yok. Axess öneririm.Şimdi Bonus Genç Kart aldım ben 2-3 gün içinde gelcek hiç kullanan varmı bu kart nasıl işliyor taksit seçeneklerinde etkisi varmı
Bakalım bunu kullanalım ileriki tarihlerde daha iyileri varsa deneriz kullandınmı sen hiç beğendinmi Axess daha mı iyiTrendyol - Hepsiburada ve bazen n11de peşin fiyatına 3 taksit oluyor. Onun dışı yerlerde taksit imkanı yok. Axess öneririm.
Teşekkürler bilgi içinamazonda 9 taksit var, ayrıca bonus flash uygulamasından kampanyalara bakabilirsin
O nasıl oluyor anlamadımbonus flash ta güzel kampanyalar oluyor bana 750tl ye 450tl verdi ilk aldığımda
Bonus flashtan kampanyaları takip et uygulama olarak indirip ama daha çok taksit v.s olsun bir çok yerde iş yapsın diyorsan şu an axess-Paraf-world daha iyiŞimdi Bonus Genç Kart aldım ben 2-3 gün içinde gelcek hiç kullanan varmı bu kart nasıl işliyor taksit seçeneklerinde etkisi varmı
Garanti hesabım vardı direk onun üstüne çıkardım valla pek zamanım olamıyor diğer bankalara hiç bakamadımBonus flashtan kampanyaları takip et ama taksit v.s olsun bir çok yerde iş yapsın diyorsan şu an axess-Paraf akıyor
kişiye özel galibaO nasıl oluyor anlamadım
evet farkettimkişiye özel galiba