Yeni Ekran Kartı Aldım Ne Yapmam Lazım

Reaksiyon skoru
83
7900 gre aldım taktım ekran herzini değiştiremedim bi türlü boyle gozukuyor ne yapmam lazım
1788431199229.webp

Driverlerini kurdun mu?

ddu ile eski driverları kaldır yenisini kur

inikti zaten oncededen rx 6650xt vardı sonra bir sureligine gt 630 kullandım şimdi 7900 greyi taktım ddu yükledim eski driverlerini sileyimmi
Aynen, DDU ile var olan GPU sürücülerini kaldır. Ondan sonra yeni kart için gerekli olanı yükle. Yalnız bilgisayarda hem NVIDIA hem AMD sürücüsü varsa, ikisi için de toplam 2 kez kaldırma işlemi yapman daha iyi olur.
Her bir kaldırma işlemi için restart at.

Benim kafam rahat olsun dersen de formatı çak, dosyalarını yedekleyip.

inikti zaten oncededen rx 6650xt vardı sonra bir sureligine gt 630 kullandım şimdi 7900 greyi taktım ddu yükledim eski driverlerini sileyimmi
Bilgisayarı corba yapmıssın helal olsun. Format at serisinden hic bir driverı ddu ile silmediysen adam olmaz o pc

Silmene gerej yok direk kur ya bişry olmuo brn gtx 1080 tş taktım yükledin driverlarj sonra 2060 la drğiştir yaptığumda bişry olmuo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı corba yapmıssın helal olsun. Format at serisinden hic bir driverı ddu ile silmediysen adam olmaz o pc
Amd dr zorunlumu

Şuan sildim işte nasıl anlarkm sağlam olduğunı
ddu ile eski driverları kaldır yenisini kur

Aynen, DDU ile var olan GPU sürücülerini kaldır. Ondan sonra yeni kart için gerekli olanı yükle. Yalnız bilgisayarda hem NVIDIA hem AMD sürücüsü varsa, ikisi için de toplam 2 kez kaldırma işlemi yapman daha iyi olur.
Her bir kaldırma işlemi için restart at.

Benim kafam rahat olsun dersen de formatı çak, dosyalarını yedekleyip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,344
Üyeler
202,582
Son üye
koziro23
Geri