İstihkak yemek
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
7900 gre aldım taktım ekran herzini değiştiremedim bi türlü boyle gozukuyor ne yapmam lazım
h,ç b,riey yapmadımDriverlerini kurdun mu?
O yüzden böyle gözüküyor, driver kurmadan CPU-Z indirip gireni de ilk defa görüyorum.h,ç b,riey yapmadım
inikti zaten oncededen rx 6650xt vardı sonra bir sureligine gt 630 kullandım şimdi 7900 greyi taktım ddu yükledim eski driverlerini sileyimmiO yüzden böyle gözüküyor, driver kurmadan CPU-Z indirip gireni de ilk defa görüyorum.
Bu siteden Windows Drivers kısmını indirip kurman gerekiyor.
sil yenisini yükle hayırlı olsuninikti zaten oncededen rx 6650xt vardı sonra bir sureligine gt 630 kullandım şimdi 7900 greyi taktım ddu yükledim eski driverlerini sileyimmi
Aynen, DDU ile var olan GPU sürücülerini kaldır. Ondan sonra yeni kart için gerekli olanı yükle. Yalnız bilgisayarda hem NVIDIA hem AMD sürücüsü varsa, ikisi için de toplam 2 kez kaldırma işlemi yapman daha iyi olur.inikti zaten oncededen rx 6650xt vardı sonra bir sureligine gt 630 kullandım şimdi 7900 greyi taktım ddu yükledim eski driverlerini sileyimmi
Bilgisayarı corba yapmıssın helal olsun. Format at serisinden hic bir driverı ddu ile silmediysen adam olmaz o pcinikti zaten oncededen rx 6650xt vardı sonra bir sureligine gt 630 kullandım şimdi 7900 greyi taktım ddu yükledim eski driverlerini sileyimmi
Silmene gerej yok direk kur ya bişry olmuo brn gtx 1080 tş taktım yükledin driverlarj sonra 2060 la drğiştir yaptığumda bişry olmuoinikti zaten oncededen rx 6650xt vardı sonra bir sureligine gt 630 kullandım şimdi 7900 greyi taktım ddu yükledim eski driverlerini sileyimmi
Amd dr zorunlumuBilgisayarı corba yapmıssın helal olsun. Format at serisinden hic bir driverı ddu ile silmediysen adam olmaz o pc
ddu ile eski driverları kaldır yenisini kur
Aynen, DDU ile var olan GPU sürücülerini kaldır. Ondan sonra yeni kart için gerekli olanı yükle. Yalnız bilgisayarda hem NVIDIA hem AMD sürücüsü varsa, ikisi için de toplam 2 kez kaldırma işlemi yapman daha iyi olur.
Her bir kaldırma işlemi için restart at.
Benim kafam rahat olsun dersen de formatı çak, dosyalarını yedekleyip.
Kardesim format at bak beni dinle. O pc adam olmaz. Bilmiyorsan gotur bilgisayarcıya ver 500 tl herseyini yapsın.Şuan sildim işte nasıl anlarkm sağlam olduğunı