Galax Galakuro RTX 3080 Ti Ekran Kartı Alınır mı?

O yüzden UV yapsam sıcaklık ideal seviyeye gelir mi
İyi Seviyeye deil Ama idare edilecek seviyeye Gelebilir

Bence alma İyi durmuyor kart Heleki garantisi bişeyi olmayan eski bir kart için
Uv ye güvenme

İyi Seviyeye deil Ama idare edilecek seviyeye Gelebilir

Bence alma İyi durmuyor kart Heleki garantisi bişeyi olmayan eski bir kart için
Uv ye güvenme
Hocam bütçem maks bu kadar ve gücü yüksek bir kart almak istedim o yüzden buna yöneldim sizce daha mantıklı ne alabilirim 2k için

Bu ilandaki kartı ciddi olarak almayı düşünüyorum. Sizce herhangi anormal bir durum var mı? Satıcıya sormam gereken sorular neler? En önemlisi ise bu kart alınır mı 17000 TL karşılığında? Çevremdeki insanlar içi açıldığı için alınmaz falan dedi ama sıcaklık düşürmek için zorunlu değil mi bakım? Alıp UV yapsam uzun süre işimi görür diye düşünüyordum bütçeme de uyuyordu ama çevremdekiler şüpheli davrandılar ben de size sorayım dedim.
Pahalı knk 16k ta fln palit fln vst

Bu kartta bir şeyler yanlış gibi. Benim daha önce kullandığım rtx 3070 ti'dan daha az FPS veriyor 1920x1080 GL Furmark (2.10.2.0 sürümü de aynı) testinde. Kart ısınmasın diye Msi Afterburner tarzı bir programla ekran kartının çektiği Watt kısıtlanmış olabilir. Zira testte ekran kartının çektiği Watt belli değil.

Diğer bir yandan pedlerin ve macunun değiştirildiği belirtilmiş 1 hafta önce. Buna rağmen sıcaklık değerleri yüksek. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda ben almazdım şahsen.

Hocam bütçem maks bu kadar ve gücü yüksek bir kart almak istedim o yüzden buna yöneldim sizce daha mantıklı ne alabilirim 2k için
Rx 7700 Xt Rtx 4070
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kartta bir şeyler yanlış gibi. Benim daha önce kullandığım rtx 3070 ti'dan daha az FPS veriyor 1920x1080 GL Furmark (2.10.2.0 sürümü de aynı) testinde. Kart ısınmasın diye Msi Afterburner tarzı bir programla ekran kartının çektiği Watt kısıtlanmış olabilir. Zira testte ekran kartının çektiği Watt belli değil.

Diğer bir yandan pedlerin ve macunun değiştirildiği belirtilmiş 1 hafta önce. Buna rağmen sıcaklık değerleri yüksek. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda ben almazdım şahsen.
Bu Derecelere Çıktığı İçin kart Muhtemelen Bu fps ler

Kısıtlanmış Performansa Göre Normal Denilebilir

Ama kartın alınabileceği anlamına gelmiyor tabi

Uv stabil olmaz diyen kimse salla o kişileri

Kaç tane nvidia kartı kullandım hepsinde 0.950, 0.975 gibi voltajlara sabitledim gpu clockuda en fazla 100-125 yaptım hiç sorunla karşılaşmadım (rtx 5070 hariç). Kart hem serinledi güç tüketimi azaldı hemde performans kaybetmedi

Kart üreticileri en tepe voltaj 1.100 civarına dayarlar genelde buda senelerce kart stabil çalışsın diye yaparlar. Halbuki bu kadar voltaja gerek yok kartlarda. Donanımı yönetebilirsin sıkıntı yok. Zibilyon tane insan undervolt yapıyor. Bu voltajda programlamalarının sebebi herkes undervolt yazılım vs anlamıyor kartı takıp oyun oynamaya geçiyor bu yüzden dünyada böyle bi kitle var çünkü kart sorunsuz çalışması gerek. Ama bu o voltaj haricinde stabil olamaz anlamına gelmiyor

o fan devrine rağmen 81 dereceye ulaşması bende soru işareti yarattı. Büyük ihtimalle standart voltajda yapılmış. Kartın macunu yenilendiği halde öyleyse bi sıkıntı var. Padlerin alameti ne acaba yağlanıp özelliklerini yitirmişler mi oda önemli

Uv stabil olmaz diyen kimse salla o kişileri

Kaç tane nvidia kartı kullandım hepsinde 0.950, 0.975 gibi voltajlara sabitledim gpu clockuda en fazla 100-125 yaptım hiç sorunla karşılaşmadım (rtx 5070 hariç). Kart hem serinledi güç tüketimi azaldı hemde performans kaybetmedi

Kart üreticileri en tepe voltaj 1.100 civarına dayarlar genelde buda senelerce kart stabil çalışsın diye yaparlar. Halbuki bu kadar voltaja gerek yok kartlarda. Donanımı yönetebilirsin sıkıntı yok. Zibilyon tane insan undervolt yapıyor. Bu voltajda programlamalarının sebebi herkes undervolt yazılım vs anlamıyor kartı takıp oyun oynamaya geçiyor bu yüzden dünyada böyle bi kitle var çünkü kart sorunsuz çalışması gerek. Ama bu o voltaj haricinde stabil olamaz anlamına gelmiyor

o fan devrine rağmen 81 dereceye ulaşması bende soru işareti yarattı. Büyük ihtimalle standart voltajda yapılmış. Kartın macunu yenilendiği halde öyleyse bi sıkıntı var. Padlerin alameti ne acaba yağlanıp özelliklerini yitirmişler mi oda önemli
Sizce kartı alayım mı hocam?

Sizce kartı alayım mı hocam?
Vallaha şimdi şöyle

Normalde ben rtx 30 serisini asla tavsiye etmiyorum çünkü kullandım. Hem 3060ti hemde 3080 kullandım

Güç çekiyorlar ısılar fazla sıcak çalışan kartlar

Minimum 4070 çekebilme ihtimalin hiç mi yoktur?

Birde Kartı gidip görme ihtimalin var mı? Yoksa alıp evde mi bakacan

Ben olsam kartı aldıktan sonra önümüz kış bi bakarım sıcaklıklarına undervoltla bile sıcak çalışıyomu çalışmıyomu bakarım. Olası bir termal pad masrafı içinde kenara 3-5 bir meblağ ayırırım

Bütçeniz bundan öteye gidemiyorsa benim için okey. Ama bütçe el veriyorsa en azından 4070/4070 super öneririm. Hem 3080/ti a göre çok daha düşük güç tüketimleri ve ısılar. Hemde elinizde FG olmuş olur

Yok bu bütçeden öteye gidemiyorum dersen 3080 ti makul

16.500 e 3080 sattım bu kış

Vallaha şimdi şöyle

Normalde ben rtx 30 serisini asla tavsiye etmiyorum çünkü kullandım. Hem 3060ti hemde 3080 kullandım

Güç çekiyorlar ısılar fazla sıcak çalışan kartlar

Kartı gidip görme ihtimalin var mı? Yoksa alıp evde mi bakacan
Alıp evde bakıcam

Oda riskmiş hocam. Kartı bizzat kullanıcının elinde görüp sağını solunu kurcalayabilseymişin iyi olurmuş
Siz 16.5 e 3080 satmışsınız benim baktığım 3080 ti 17 fiyat olarak uygun gibi hocam. Sıcaklık olarak ise biraz yüksek olabilir ama dediğiniz gibi alıp uv yapınca düzelir belki. Bir de sizce 3080 ti ekran kartı 2k da kaç sene daha iyi oynatır kaç sene sonra minde bile oynatmaz?

Siz 16.5 e 3080 satmışsınız benim baktığım 3080 ti 17 fiyat olarak uygun gibi hocam. Sıcaklık olarak ise biraz yüksek olabilir ama dediğiniz gibi alıp uv yapınca düzelir belki. Bir de sizce 3080 ti ekran kartı 2k da kaç sene daha iyi oynatır kaç sene sonra minde bile oynatmaz?

2kda 144lerde bile gezebilirsin gerekli ayarları yaparsan. 2k da memnun eder

Sonuçta 12gb kart yeterli 2k için

Sadece dlss’e muhtaçsın onu bil. FG olmadığı için Allah ne verdiyse quality veya balanced ayarlarda oynayabildiğin kadar oyun oynarsın

mining yapılmış sanırım min ve max fps arasındaki fark çok yüksek üstüne furmark testinde güç %96 olarak görünüyor güç kısılmış sıcaklık düşük göstermek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,245
Üyeler
202,551
Son üye
balcilarda
Geri