🔥İndirim Gigabyte B850m Force Wıfı6e Am5 Ddr5 9600mhz (Oc) Matx Anakart 6999tl İncehesap

Amazon'da 6 taksit var 7099 TL.

Alacak ve lol bağımlısı arkadaşlara bunda anakarttan secure bottan uefi açılmıyor haberiniz olsun daha doğrusu gigabyte anakartlarda böyleymiş ben aldıktan sonra van57 yedim sonra vanguardı silip yükedim düzeldi de hala riot vanguardda uefi servisi yok gözüküyor gene oynatıyorda ilerde güncelleme ile hile yazılımı güncellerseler patlatabilir

Alacak ve lol bağımlısı arkadaşlara bunda anakarttan secure bottan uefi açılmıyor haberiniz olsun daha doğrusu gigabyte anakartlarda böyleymiş ben aldıktan sonra van57 yedim sonra vanguardı silip yükedim düzeldi de hala riot vanguardda uefi servisi yok gözüküyor gene oynatıyorda ilerde güncelleme ile hile yazılımı güncellerseler patlatabilir
yanlış bilgi verme öyle bir şey yok becerememişsin kısacası

yanlış bilgi verme öyle bir şey yok becerememişsin kısacası
Ustam araştırdım gigabyteta bu sorun varmış neden yanlış bilgi vereyim boot ayarlarında başlatamıyorsun öyle bir sekme yok birkaç yolla açılıyor da onlar anakartı çalışma durumunu bozabiliyor düzgün yapmazsan sıkıntı yani

Almayı düşünüyorum bu anakartı yavas yavas parça topluyorum msi anakart kullanıyorum. bu anakart iyi midir arayüz vs tavsiye eder misiniz? wifi li aradığım için düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,337
Üyeler
202,578
Son üye
aqolol
Geri