DrequanN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 662
örgü lightning yok diye biliyorum orijinal olsun diyenleri için 6 yıllık kablo var hiç hasar yok birazda kullanmaya bağlı hocamdokuma kablo bile değil dehşet pahalı bence apple olmasının hiçbir espirisi de yok. almayın 1 yıl falan maks ömrü sonra köklerinden soyulmaya başlar temassızlık olur
valla dümdüz kullanımda rezil oldu kablo. anker ugreen şaşmayın apple da uzayda üretmiyorörgü lightning yok diye biliyorum orijinal olsun diyenleri için 6 yıllık kablo var hiç hasar yok birazda kullanmaya bağlı hocam
bencede ugreen yada spigen alabilirsiniz daha ucuz yada aynı fiyatlaradokuma kablo bile değil dehşet pahalı bence apple olmasının hiçbir espirisi de yok. almayın 1 yıl falan maks ömrü sonra köklerinden soyulmaya başlar temassızlık olur
Kabloyu düzgün kullanırsan o kadar gider zaten şarjda kullananlar 1 yıl geçmeden haşat eder bunlarıörgü lightning yok diye biliyorum orijinal olsun diyenleri için 6 yıllık kablo var hiç hasar yok birazda kullanmaya bağlı hocam
Apple kablosunu kullandım 2 sene gitti sonra bozuldu, bimden 30 liralık kablo aldım 1 yıl gitti. Bim daha mantıklıKabloyu düzgün kullanırsan o kadar gider zaten şarjda kullananlar 1 yıl geçmeden haşat eder bunları
Benim gibi bir kullanıcı ise ömrünün sonuna kadar kullanır bozulmaz teknoloji değişir bir kenarda kalır 80 sene dayanır bana Apple’ın 10 yıllık bir kablolu iPhone 6 kutusundan çıkan kulaklığının kablosunu koparmaya çalıştım ellerim harap oldu öyle sağlam kokmuyor bir türlüörgü lightning yok diye biliyorum orijinal olsun diyenleri için 6 yıllık kablo var hiç hasar yok birazda kullanmaya bağlı hocam