1 Tane Ölü Piksel Çıktı Ne Yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
132
AOC U27G4R monitörüm bugün elime ulaştı. Kontrol ettiğimde kenara çok yakın bir tane ölü piksel çıktı. Onun dışında monitör çok güzel. Sizce iade etmeli miyim? Ayrıca tam bir piksel gibi durmuyor daha yakından bakınca şekilli duruyor ilk kez böyle bir şey deneyimliyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-03 at 20.00.48.webp
    WhatsApp Image 2026-09-03 at 20.00.48.webp
    44 KB · Hit: 90
AOC U27G4R monitörüm bugün elime ulaştı. Kontrol ettiğimde kenara çok yakın bir tane ölü piksel çıktı. Onun dışında monitör çok güzel. Sizce iade etmeli miyim? Ayrıca tam bir piksel gibi durmuyor daha yakından bakınca şekilli duruyor ilk kez böyle bir şey deneyimliyorum.
iade

Son düzenleme:
iade edebilirsiniz ayıplı mal olarak geçiyor satıcı ürünü geri distribütörden tazmin ediyor zaten

yarım tane çıksa bile iade ederim , parasını verip sıfır ürün alıyoruz sonuçta

Hocam görsel kalite dışında bir fark oluşturmuyor değil mi çünkü çerçevenin altında kalıyor göremiyorum bile. Bunun için iade ile uğraşmak istemiyorum.

anında iade et. fabrikadan kusurlu çıkmış bir üründür 1-2-3 fark etmez.

anında iade et. fabrikadan kusurlu çıkmış bir üründür 1-2-3 fark etmez.
Hocam soruyorum ki bu şekilde üretildiyse tek sorun oradaki yanmayan bir led mi? Eğer buysa bakış açımdan görünmüyor iadeyle uğraşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belli olmuyor değil dik baktığımda çerçevenin içinde kalıyor direkt görünmüyor.

Hocam soruyorum ki bu şekilde üretildiyse tek sorun oradaki yanmayan bir led mi? Eğer buysa bakış açımdan görünmüyor iadeyle uğraşmak istemiyorum.
anladığım kadarıyla seni rahatsız etmiyor. evet yanmayan 1 led var, eğer bu senin için sorun değilse kullanabilirsin. alıp 1-2 ölü pikselle kullanan çok insan var, senin bakış açına bağlı iade edip etmemen.

direk iade hocam

IPS glow seviyesine bak. eğer düzgün bir dağılım varsa ve blb yoksa bence kalsın. Bu ikisi inan 1 ölü pikselden daha önemli

İade yazan herkesin forumdan banlanmasi lazım. Dostum ölü piksell ekranın köşesinde demişsin o ztn seni HİÇ rahatsız etmez. Emin ol 2 haftaya nerde olduğunu bile göremezsin. Sayı abartı olmadığı sürece ya da ekranın ortasında olmadığı sürece iadeyle uğraşma. Zaten çoğu firma 3-4 tane altını kabul etmiyor. Siyah ekran aç nekadar parladığını bak. Kenarlarda ufak parlamalar varsa rahatsız etmiyorsa kullan gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,043
Üyeler
202,476
Son üye
beşal33
Geri