RX 9060xt R5 7500f Sistem Kullanan Var mı

9070 ile 9060xt çok fark var mı anakartı bende öyle sepete ekledim birde stok fanı kullanmam gider assasin x alırım işlemciye
senin asıl amacın pc ile ne yapmak olucak 2k da hikayeli oyunları mı oynamak istiyorsun

Kesinlikle oynatır sorun olarak belki başına gelebilir driver sorunu ama çokta yormaz şu anda problemsiz önemli olan temiz format ve düzgün temiz kurulum yapman 3060 kullanıyordum onu çıkartıp 9060 taktım ama sorun çıkardı daha sonra temiz formatla çözdüm.

senin asıl amacın pc ile ne yapmak olucak 2k da hikayeli oyunları mı oynamak istiyorsun
Hocam istesem bile 2k zor oynarım daha yeni monitör aldım mag244f o da 1080p zaten amacım hocam kasma donma olmadan güncel hikayeli oyunları oynamak tabi online oyunlarda olur amacım genel olarak oyun oynamak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle oynatır sorun olarak belki başına gelebilir driver sorunu ama çokta yormaz şu anda problemsiz önemli olan temiz format ve düzgün temiz kurulum yapman 3060 kullanıyordum onu çıkartıp 9060 taktım ama sorun çıkardı daha sonra temiz formatla çözdüm.
Hocam bu driver sorunları tam ne oluyor çözmek için illa sıfırlamak mı gerek

Selamlar yakın zamanda sistem alıcam ilk kez toplayacağım için biraz sormak istedim 9060xt ve R5 7500f bileşenli sistem kullanan arkadaşar parçalardan memnunmusunuz parçalar birbiri ile uyumlunu böyle sisteni 65k toplayacam
çok stabil bi setup bende kullanıyorum

Hocam istesem bile 2k zor oynarım daha yeni monitör aldım mag244f o da 1080p zaten amacım hocam kasma donma olmadan güncel hikayeli oyunları oynamak tabi online oyunlarda olur amacım genel olarak oyun oynamak

Bazen Amd'nin yeni çıkardığı driverler stabil olmayabiliyor sıkıntı çıkabiliyor ben pcyi 1 sene önce falan aldım 1 kere problem yaşadım

Yeni gelen driverların redditten falan yorumlarına bak çok problem yaşıyan varmı ona göre güncelle

anakarti alabildigin en iyisini al ssd yi 1 tb yap kule tipi sogutucuyuda 90 mm yi 120 mm ile degis on numara olur

2k da bile bütün oyunları oynarsın 1080p yi tabiri caizse donunda sallar bu sistem yarın bi gün kenara para koyabilirsen mutlaka bi 2k monitör al ama öyle böyle bi fark yok

Selamlar yakın zamanda sistem alıcam ilk kez toplayacağım için biraz sormak istedim 9060xt ve R5 7500f bileşenli sistem kullanan arkadaşar parçalardan memnunmusunuz parçalar birbiri ile uyumlunu böyle sisteni 65k toplayacam
ben aldım ram kaldı ama r5 9500f aldım

9070 ile 9060xt çok fark var mı anakartı bende öyle sepete ekledim birde stok fanı kullanmam gider assasin x alırım işlemciye

Hocam valla ilk kez sistem alıcam o yüzden beni üzmesini hiç istemem birde gta6 oynatır mı
9070 ile 9060xt arasında uçurum var hocam imkan varsa 9070 alın, anakartı da çift ssd girişli seçerseniziyi olur, artık 1tb ssd bile yetmiyor ilerde 2.yi eklersiniz rahat edersiniz hocam.

ben ram a yogunlastim ekran kartida bana lazim arada kaynamis ama epeydir bu kadar cesit olan gormemistim 2 aydir hazır sistemlerdeki anakarti degistiremedigim icin kendim toplamaya karar verdim
Hocam bende aynı şekilde ilk ram alırım sonra ihtiyaca göre geliştirirm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,545
Üyeler
202,640
Son üye
ysfkbr123
Geri