Yardım Intel Ultra Core 265kf ile Gigabyte Eagle B860

ravion

80+
Reaksiyon skoru
19
Bugün birisiyle konuştumda ultra serisinde ultra core 250kf üzeri için anakartı mecburi z890 almam gerektiğini söyledi ancak bu konuda emin olamadığım için siz değerli donanım arşivi üyelerine sormak istedim.
2.el olarak 4k gibi bir fiyata geliyor anakart işlemciyi henüz bulamadım,
sizce ne yapmalıyım ?

sadece oyun oynayacak isen 265kf gereksiz güçlü olmaz mı? Ekran kartı modeli ne?

Mevcburi diye bir şey yok. 265K ile B860 kullanıyorum. Z serisi sadece UV için şart. Eğer elinizdeki B serisi core voltajı açıksa gayet kullanılır.

Bende B860'da core voltaj kapalı maalesef. O yüzden full load'da 100'e vurabiliyor sıcaklık. Ama oyunlar 70 üstünü görmedim.

sadece oyun oynayacak isen 265kf gereksiz güçlü olmaz mı? Ekran kartı modeli ne?
yazılımcıyım uygulama geliştiriyorum, sürekli android studio, sanal makinelerle vs. uğraşıyorum o yüzden 265kf istediğim çoklu çekirdek gücünden faydalanmak için
ekran kartım colorful battle ax 5070 ti

Mevcburi diye bir şey yok. 265K ile B860 kullanıyorum. Z serisi sadece UV için şart. Eğer elinizdeki B serisi core voltajı açıksa gayet kullanılır.

Bende B860'da core voltaj kapalı maalesef. O yüzden full load'da 100'e vurabiliyor sıcaklık. Ama oyunlar 70 üstünü görmedim.
z890 anakartı çok pahalıya geliyor :/ ne yapsam emin olamadım

Bugün birisiyle konuştumda ultra serisinde ultra core 250kf üzeri için anakartı mecburi z890 almam gerektiğini söyledi ancak bu konuda emin olamadığım için siz değerli donanım arşivi üyelerine sormak istedim.
2.el olarak 4k gibi bir fiyata geliyor anakart işlemciyi henüz bulamadım,
sizce ne yapmalıyım ?
Güç beslemesi yeterliyse her anakartı kullanabilirsin Z çipset şart değil.

teşekkür ederimm 😇😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,607
Üyeler
203,526
Son üye
ItWasSnow
Geri