1500'e Kadar Siyah Mor Mouse Pad Önerisi

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
1500
Merhabalar 4 sene önce 150 liraya aldığım mousepadimi değiştirmek istiyorum o zamandan beri yeni klavye mouse falan çektim atk ghost purple versiyonum var o yüzden Siyah mor karışımı bir mousepad arıyorum kaliteli valorant falan oynarken memnun etsin istiyorum boyut olarak şu xxl olanlar değilde 90x40 galiba bu boyut veya aşşağısına okeyim 1500'e kadar bütçem var demiş olabilirim ama normalde xrades üzerinden 700 750 tl ye bir şey alıcaktım yinede çık derseniz çıkabilirim belki hangi marka var veya önerebilirsiniz hiç yoksa mesela xrades'in sitesinde şahsi istek resimle mousepad yapabiliyorlarmış ona başvurmam gerekmi illa şimdiden sağ olun iyi günler

Merhabalar 4 sene önce 150 liraya aldığım mousepadimi değiştirmek istiyorum o zamandan beri yeni klavye mouse falan çektim atk ghost purple versiyonum var o yüzden Siyah mor karışımı bir mousepad arıyorum kaliteli valorant falan oynarken memnun etsin istiyorum boyut olarak şu xxl olanlar değilde 90x40 galiba bu boyut veya aşşağısına okeyim 1500'e kadar bütçem var demiş olabilirim ama normalde xrades üzerinden 700 750 tl ye bir şey alıcaktım yinede çık derseniz çıkabilirim belki hangi marka var veya önerebilirsiniz hiç yoksa mesela xrades'in sitesinde şahsi istek resimle mousepad yapabiliyorlarmış ona başvurmam gerekmi illa şimdiden sağ olun iyi günler

Bütçe çıkarsa tam istediğin gibi mousepad.

Speed mi istiyorsun yoksa kontrol tarzı mı?

Yoksa ikisi karışık mı :D

Yani valorant lol oynuyorun onun dışı genel kullanım kontrol sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkarsa tam istediğin gibi mousepad.

Speed mi istiyorsun yoksa kontrol tarzı mı?

Yoksa ikisi karışık mı :D
bunu gördüm ama fiyatı aşıyor beni mlsf 1500'e bile zor çıkıyorum hani öyle

Yani valorant lol oynuyorun onun dışı genel kullanım kontrol sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu gördüm ama fiyatı aşıyor beni mlsf 1500'e bile zor çıkıyorum hani öyle

Bu tarz düşünür müsün ?

Bunu alabilirsin

https://ulugames.com.tr/products/ulugames-aruw-hybrid-mousepad

Veya bunun stoğa gelmesini bekleyebilirsin

Bu tarz düşünür müsün ?
yani aşşağıda arkadaşın attığı ulugames'inki hem benim istediğime daha yakın hem daha ucuz onu tercih ederim mesela ama başka önerileriniz varsa okeyim

yani aşşağıda arkadaşın attığı ulugames'inki hem benim istediğime daha yakın hem daha ucuz onu tercih ederim mesela ama başka önerileriniz varsa okeyim
Arkadaşın attıgı okey hocam hatta bende bu var buna bakabilirsin

Arkadaşın attıgı okey hocam hatta bende bu var buna bakabilirsin

Bu mousepad şöyle baktığım zaman kalitesizmiş gibi geldi pek sevmedim açıkçası

Geri