2k Pivot Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
beyler ips 2k monitör almayı planlıyorum. asus tuf gaming vg27aql3a ve asus rog strix xg27acs ve gigabyte g27q2 arasında kaldım. tuf la rog yenilenmiş ürün bu arada hemen hemen 3 ünün fiyatı aynı. sizce hangisini alıyim?

Gigabyte veya rog olanı almak daha mantıklı gibi. Düşürsen daha yeni evnia 27” 2k 260hz 0.3ms monitör aldım 6400e. İade edilen ürünleri uyguna satıyorlar. 1-3 arası ölü piksel çıkıyor yazıyordu. 1 ölü piksel 1 adette piksel sıkışması olması lazım ile teslim aldım. Normalde böyle şeylere takılan biriyim fakat. Ekranın alt kısımlarında olması ve uzaktan belli olmaması(sadece dibine girince gözüküyor) sebebiyle memnun kaldım diyebilirim.

Hepside aşağı yukarı birbirine denk ürünler ben malzeme kalitesi ve kozmetiğin güzel durmasından dolayı rog olan modeli almayı tercih ederdim

Hepside aşağı yukarı birbirine denk ürünler ben malzeme kalitesi ve kozmetiğin güzel durmasından dolayı rog olan modeli almayı tercih ederdim
işte bende rog kalitesinden şaşmak istemiyorum ama tuf gözüme daha güzel geliyo rog da ortaya kocaman boşluk yapmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,605
Üyeler
203,526
Son üye
Asımtas09
Geri