Üniversite İçin Laptop Önerir Misiniz?

Sizin laptopun 5070'lisi stoklarda olsa bile 100 binden aşağı satılmaz be hocam. Zamanında güzel fiyata almışsınız OLED mi yoksa IPS olan mı? Bu piyasada giriş seviye laptop sadece 60 bin bütçede alınmalı yoksa yüzüne bile bakılmamalı.
OLED. Bence bu bütçede IPS'te alma. Legionlar genelde OLED oluyor. Bakıp bulabilirim belki yazarım tekrar.

M5i yerden yere vurur M2 Max.

Yalnız mühendislik için MacBook çok önermem uyumsuz yazılım fazla oluyor.
M5'in tek avantajı daha verimli olması (pil verimliliği) onun dışında hiçbir manası yok

Birde dediği model Air serisi yani böyle neden konuşuyorlar anlamıyorum

Sizin laptopun 5070'lisi stoklarda olsa bile 100 binden aşağı satılmaz be hocam. Zamanında güzel fiyata almışsınız OLED mi yoksa IPS olan mı? Bu piyasada giriş seviye laptop sadece 60 bin bütçede alınmalı yoksa yüzüne bile bakılmamalı.

İşlemcisi benim aldığımdan çok daha iyi ram de 32 gb. Ekran kartının 8 gb olması kötü ama 5070ti bi modeli düzgün almaya çalışınca 150k'dan aşağı bulunmuyor. Giriş model bilerek önermedim öncesinde Asus tuf ve Hp victus kullandım ikisi de kötü deneyimler yaşattı. Zaten kasa esniyor en hafif baskıda bile. Bi de tuğla gibi oluyorlar. Taşıması zor.

Son düzenleme:

Bu bütçeni aşıyor ama güzelmiş. İşlemcisi de benim aldığımdan çok daha iyi ram de 32 gb. Ekran kartının 8 gb olması kötü ama 5070ti bi modeli düzgün almaya çalışınca 150k'dan aşağı bulunmuyor. Giriş model bilerek önermedim öncesinde Asus tuf ve Hp victus kullandım ikisi de kötü deneyimler yaşattı. Zaten kasa esniyor en hafif baskıda bile. Bi de tuğla gibi oluyorlar. Taşıması zor.
İkinci el bunu buldum görüşünü alayım

İşlemcisi benim aldığımdan çok daha iyi ram de 32 gb. Ekran kartının 8 gb olması kötü ama 5070ti bi modeli düzgün almaya çalışınca 150k'dan aşağı bulunmuyor. Giriş model bilerek önermedim öncesinde Asus tuf ve Hp victus kullandım ikisi de kötü deneyimler yaşattı. Zaten kasa esniyor en hafif baskıda bile. Bi de tuğla gibi oluyorlar. Taşıması zor.
Bu konu doğru 50 serisi altı Tuf serisi kötü ve HP Victus'u konuşmaya gerek yok aşırı rezil bir seri. 50 serisi TUF'lar güzel Omen ile eşit seviyeye getirmişler. 108K çok geldi gözüme ve en azından 2.5K 165Hz yerine 240Hz kullanmalarını beklerdim. OLED ekran şart değilse 90K'ya 12 GB VRAM 5070 MSI daha mantıklı. Bende de imzamdaki laptop var 2.5K ekrana VRAM yetmiyor, 12 GB VRAM cidden şart.
İkinci el bunu buldum görüşünü alayım
Temiz ve sorunsuzsa yapıştır Legion 7 Pro serisi güzeldir.

Konumu da bana yakınmış belki deneyip alabilirdim şu anki cihazımı kullanmıyor olsam. Ama bi anda ailem o kadar parayı ikinci el cihaza verir miydi emin değilim. Kendi param olsa cihazı denerdim ve beğenirsem kesinlikle bunu alırdım. 4090 var zaten.
Laptoplarda 2. El konusu korkutuyor ya alınır gibi gelmiyor. Ama 80k’ya 4090 çok iyi.

Laptoplarda 2. El konusu korkutuyor ya alınır gibi gelmiyor. Ama 80k’ya 4090 çok iyi.
Bence korkutmalı da hocam. Laptoplar hakkında pek bilgisi olmayan biri 2. ele girmekten çekinmeli çünkü 2. el laptopun temiz olup olmadığını anlamak zor.
80k’ya 4090 çok iyi.
Fiyatı bana gereğinden fazla ucuz geldi. Bir sıkıntısı yoktur inşallah.

Bence korkutmalı da hocam. Laptoplar hakkında pek bilgisi olmayan biri 2. ele girmekten çekinmeli çünkü 2. el laptopun temiz olup olmadığını anlamak zor.

Fiyatı bana gereğinden fazla ucuz geldi. Bir sıkıntısı yoktur inşallah.
Elinde 2 tane varmış 2’sinide satmış zaten. İlanları kaldırmamış ama garip. 3 tane aynı ilandan koymuş galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,197
Üyeler
202,537
Son üye
bedocontact
Geri