Steelseries nova 3p kullanıyorum, memnunum. Bakabilirsin ama başka öneriler de alman iyi olur; fazla anlamıyorum kulaklık işlerinden.5000 TL'ye kadar kulaklık önerebilir misiniz benim aklımda asus rog pelta var biraz bütçemi aşıyor ama bu fiyat bandında en iyisi hangisi sizce
Steelseries kulaklıklarını da çok beğeniyorum ama arada kaldım hangi marka almalıyım diye çok seçenek varSteelseries nova 3p kullanıyorum, memnunum. Bakabilirsin ama başka öneriler de alman iyi olur; fazla anlamıyorum kulaklık işlerinden.
1-1,5 yıl oldu, üzmedi. 3-4 kere yere düştü, bir problem olmadı.Bence alınabilir bir model.Steelseries kulaklıklarını da çok beğeniyorum ama arada kaldım hangi marka almalıyım diye çok seçenek var
Önerin için teşekkürler düşücem diğer seçenekleri de gözden geçirip1-1,5 yıl oldu, üzmedi. 3-4 kere yere düştü, bir problem olmadı.Bence alınabilir bir model.
Bu ürünler güzel mi bu fiyatlara geçen gün kuzenim aldı MCHOSE X9 bu modeli ama bu fiyatlara çıkınca bu markalar iyi mi bilmiyorum![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Pelta fiyatına çıkıyorsan şu da alınabilir.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Batılı markaların döviz ve marka algısından %20-40 arası daha pahalı olduğunu söyleyeyim. Çinliler uzun süredir devletin de belirlediği kurallar dahilinde kaliteli ürün üretiyor. Eskiden Alman markası alırsan uzun süre gider geyiği, bence şu dönemde Çinliler için geçerli. Kendi markalarına çok değer veriyorlar. Mchose de iyi bir marka X9 çok kişi aldı ve sevdi. Bu yeni model, hem şarj standı da var. Şarj standı gamepadden kullandığım kadarıyla çok konforlu bir şey, kulaklıkda da iyi olur.Bu ürünler güzel mi bu fiyatlara geçen gün kuzenim aldı MCHOSE X9 bu modeli ama bu fiyatlara çıkınca bu markalar iyi mi bilmiyorum
Direk bunu al5000 TL'ye kadar kulaklık önerebilir misiniz benim aklımda asus rog pelta var biraz bütçemi aşıyor ama bu fiyat bandında en iyisi hangisi sizce
www.itopya.com
Bunun farkı nedir acaba pelta'dan artısı nedirDirek bunu al
![]()
CORSAIR Void Wireless V2 RGB Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR Void Wireless V2 RGB Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011379-WW ITOPYA'dawww.itopya.com
CS için iyi mi ayrıca diğer atılan modellerden iyi bir kulaklık mı
Şuan fiyatı kötü değil. Daha çok derinlik/bass odaklı bir kulaklık.
CS için iyi mi ayrıca diğer atılan modellerden iyi bir kulaklık mı