5000 TL Gaming Kulaklık Önerisi

xReDragoN

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
5000
5000 TL'ye kadar kulaklık önerebilir misiniz benim aklımda asus rog pelta var biraz bütçemi aşıyor ama bu fiyat bandında en iyisi hangisi sizce

5000 TL'ye kadar kulaklık önerebilir misiniz benim aklımda asus rog pelta var biraz bütçemi aşıyor ama bu fiyat bandında en iyisi hangisi sizce
Steelseries nova 3p kullanıyorum, memnunum. Bakabilirsin ama başka öneriler de alman iyi olur; fazla anlamıyorum kulaklık işlerinden.

Steelseries nova 3p kullanıyorum, memnunum. Bakabilirsin ama başka öneriler de alman iyi olur; fazla anlamıyorum kulaklık işlerinden.
Steelseries kulaklıklarını da çok beğeniyorum ama arada kaldım hangi marka almalıyım diye çok seçenek var

Pelta fiyatına çıkıyorsan şu da alınabilir.
Bu ürünler güzel mi bu fiyatlara geçen gün kuzenim aldı MCHOSE X9 bu modeli ama bu fiyatlara çıkınca bu markalar iyi mi bilmiyorum

Bu ürünler güzel mi bu fiyatlara geçen gün kuzenim aldı MCHOSE X9 bu modeli ama bu fiyatlara çıkınca bu markalar iyi mi bilmiyorum
Batılı markaların döviz ve marka algısından %20-40 arası daha pahalı olduğunu söyleyeyim. Çinliler uzun süredir devletin de belirlediği kurallar dahilinde kaliteli ürün üretiyor. Eskiden Alman markası alırsan uzun süre gider geyiği, bence şu dönemde Çinliler için geçerli. Kendi markalarına çok değer veriyorlar. Mchose de iyi bir marka X9 çok kişi aldı ve sevdi. Bu yeni model, hem şarj standı da var. Şarj standı gamepadden kullandığım kadarıyla çok konforlu bir şey, kulaklıkda da iyi olur.

Ses, malzeme kalitesi ve konforda da üzeceğini sanmıyorum.

CS için iyi mi ayrıca diğer atılan modellerden iyi bir kulaklık mı

Size göre değişir. Genel olarak evet iyi bir kulaklık CS gibi oyunlar için. Datasheet ve reviewlarına göre çok daha çok beğenilmiş bir kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,671
Üyeler
203,923
Son üye
elijahkerpy
Geri