❌İndirim Bitti! Arc B580 İ5 Ultra 225f 35.317,54

Yav hocam bunu 42K'ya satmaya çalışıyorlardı şimdiki fiyatı iyi bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rte olmasaydı şimdiye ülkemiz çökmüş bir vaziyette olurdu şükret

yaşınız sizden önceki dönemi görmeye yetmediği için öncesiyle kıyaslayamıyorsunuz. siz bolluk ve bereket zamanı dünyaya gelen şımarık bir nesilsiniz. sizden öncekilerin yaşadıklarını yaşayınca anlarsınız ancak. avrupada insanlar vdsl internet kullanıyorken ülkemizde çevirmeli modem bağlantısı kullanılıyordu(saniyede 56kbps). Allahtan ismini andığın lider çıkageldi de en azından fiber internette avrupa ile aynı çağı yakaladık. amerikanın ömrünü doldurmuş 2.el haberleşme uydularıyla işler hallediliyordu. israilin yarım yamalak kısıtlı sunduğu navigasyon ve gps hizmetleriyle ülke savunmasını yapmaya çalışıyorduk. şu an kendi bağımsız uydularımızla iletişim kuruyor, kendi gps ve konumlama sistemimizi kullanıyoruz. her şey maddiyat-para-pul- geçim sıkıntısı değil. dünya yanıp tutuşurken canınız emniyette, papçi nizi oynayıp kraker yiyip, bu hizmetleri size sunmak için gece gündüz uyku uyumayan liderle geviş getirip dalga geçiyorsunuz öyle mi?

Son düzenleme:
Hazır sistemler %50-60 artmışken %20 zamlanmış hala değerlendirilebilir.

görmüştüm o videoyuda zaten o yüzden hem attım hemde şuan farkettiyseniz b580 lerede ço zam geldi bence bu döneme göre fiyat iyi gibi

indirimle 10 k ya düşen titan modeili 13 14k ydı şimdi limited editionu o fiyatta
Dediğin gibi titan modellerinin fiyatları uçtu 1 hafta ile 10bin üstü zama denk geldim. 28 o karta vereceğime ikinci el 5070 kovalarken game garajın steel legend b580ine denk geldim. İndirimle 16k ya aldım.

yaşınız sizden önceki dönemi görmeye yetmediği için öncesiyle kıyaslayamıyorsunuz. siz bolluk ve bereket zamanı dünyaya gelen şımarık bir nesilsiniz. sizden öncekilerin yaşadıklarını yaşayınca anlarsınız ancak. avrupada insanlar vdsl internet kullanıyorken ülkemizde çevirmeli modem bağlantısı kullanılıyordu(saniyede 56kbps). Allahtan ismini andığın lider çıkageldi de en azından fiber internette avrupa ile aynı çağı yakaladık. amerikanın ömrünü doldurmuş 2.el haberleşme uydularıyla işler hallediliyordu. israilin yarım yamalak kısıtlı sunduğu navigasyon ve gps hizmetleriyle ülke savunmasını yapmaya çalışıyorduk. şu an kendi bağımsız uydularımızla iletişim kuruyor, kendi gps ve konumlama sistemimizi kullanıyoruz. her şey maddiyat-para-pul- geçim sıkıntısı değil. dünya yanıp tutuşurken canınız emniyette, papçi nizi oynayıp kraker yiyip, bu hizmetleri size sunmak için gece gündüz uyku uyumayan liderle geviş getirip dalga geçiyorsunuz öyle mi?
Ya ne anlatıyorsunuz kardeş ? Gidin çoluk çocuk kandırın 35 yaş üstü herkes anlattıklarının La fontaine'den masallar olduğunu YAŞAYARAK biliyor.Neyse siyaset yapmayacağım teknoloji forumunda da işinize bakın.Kendi dogmalarınıza tapın ancak bunu doğruymuş gibi yaymayın veriler belgeler arşivler daha ortada.- İroni yaptıysan da kusura bakma fazla boomer kaldık heralde.

Yahu bunun sebebi teknolojinin gelişmesi, ucuzlaması ve kapitalizm. çüş ya

Yanlış anlamışsın reisim ben zaten RTE'ciyim

Ben yaz tatilinde sanayide çalışıyorum bunu biliyor muydun
Allah'a şükür başarılı bir öğrenciyim ve fen lisesinde öğrenim görüyorum senin dediğin şımarık tiplerden değilim
Bunları bildikten sonra böyle konuşabilecek misin?

Yahu bunun sebebi teknolojinin gelişmesi, ucuzlaması ve kapital
o çüşü sana öğreten validene hürmetlerimi iletirim. söyle terbiye eklesinler sana çocuk.

Yanlış anlamışsın reisim ben zaten RTE'ciyim

Ben yaz tatilinde sanayide çalışıyorum bunu biliyor muydun
Allah'a şükür başarılı bir öğrenciyim ve fen lisesinde öğrenim görüyorum senin dediğin şımarık tiplerden değilim
Bunları bildikten sonra böyle konuşabilecek misin?
erdoğanı seven hiçkimse ona rte diye hitap etmez. bırak bu ayakları. işlerinize siyaset karıştırmayın. profil resminde sultah abdulhamid han' ın gözlerinden ışık çıkarınca da onu tahkir etmiş oluyorsun. aynı şeyi atatürk resmi için yapamıyorsan abdulhamid han içinde yapmamalısın. birisi atanız oluyorda diğeri kayınçonuz olmuyor. biraz saygı, biraz edeb lütfen.
paylaşım yapınca o pis siyasetinizi her şeyin içine sokmasanız birileride çıkıp size cevap yazmak zorunda kalmasa.

Son düzenleme:
o çüşü sana öğreten validene hürmetlerimi iletirim. söyle terbiye eklesinler sana çocuk.

erdoğanı seven hiçkimse ona rte diye hitap etmez. bırak bu ayakları. işlerinize siyaset karıştırmayın. profil resminde sultah abdulhamid han' ın gözlerinden ışık çıkarınca da onu tahkir etmiş oluyorsun. aynı şeyi atatürk resmi için yapamıyorsan abdulhamid han içinde yapmamalısın. birisi atanız oluyorda diğeri kayınçonuz olmuyor. biraz saygı, biraz edeb lütfen.
paylaşım yapınca o pis siyasetinizi her şeyin içine sokmasanız birileride çıkıp size cevap yazmak zorunda kalmasa.
Harbi seviyom Erdoğanı

Hawali duruyor diye yapmıştım yoksa Recep Tayyip Erdoğan'a ve 2. Abdülhamid'e ve Osman Paşa'ya saygım sonsuzdur reisim

Geri