🔥İndirim Arctis Nova Elite 23.116!

e tamam değiştirsene abi başlığını fenalık mı ettik :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1788350355699.webp

dün konu açmıştım arctis kulaklıkların hepsi düşmüştü bu çok pahalı diye açmamıştım

1788350395371.webp

Kulaküstü rahatsız etmese şans verirdim de, bir türlü sevemedim kulaküstü kulaklıkları.

Bu Nova Pro Omni'den daha iyiydi değil mi?

Kulaklık hakkında kısaca şunları yazabilirim, ürünü sabah aldım, dışarıda, iş yerinde ve evde kullandım. ANC kesinlikle yeterli transparan modu daha iyi olabilirdi, ses kalitesi vokaller aşırı iyi ancak bass ları bu fiyattaki bir ürün için daha iyi beklerdim Samsung buds 2 pro daha çok bass hissettiriyor örnek vermek gerekirse.

Çevresel sesler muazzam plus! Bir önceki kulaklığımız olan Astro A50 ye göre kıyaslama yapacak olursam daha önce duymadığımız sesleri duyuyoruz diyebilirim. Astro modelinde Iggy Azeal gibi agresif bass ları bulunan şarkılarda distorsiyon yaşıyorduk. Veya dolby atmos test etmek amacı ile açtığımız bir gök gürültüsü videosu oynattığımızda Astro da tam Gök gürültüsü esnasında distorsiyon un kralı yaşanıyordu.

Nova Elite de zerre kadar distorsiyon hissi almadım. Gök gürültüsü anında muazzam bir performans verdi dolby atmos da sayesinde videonun içinde gibi hissetim. Müziklerde vokali aşırı güzel duyuyorum bazı türkülerde bir takım enstrumunların sesini ilk defa nova elite ile duydum.

Özetle çok güzel bir kulaklık yapmışlar yapanın eline sağlık.

Not: Benim gibi büyük kulaklılar için pad ler biraz ince kalıyor kulaklarım hoparlörün bulunduğu alana temas ediyor. Özel ekstra kalın pad alarak çözeceğime inanıyorum.

1000263425.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky
Enayi avlama kulaklığı. Bu fiyata odyofil kulaklık + ses kartı + mikrofon alınır.
Oyun ve müzik için önereeceğiniz kulaklık var mıdır? Hüsnü komserim. Logitech A50X, SS Nova Omni ve bu Elite'e bakıyordum fiyatlarının düşmesini bekliyordum. Hem konsol hem PC hemde telefondan EQ ayarlarını değiştirebileceğim bir kulaklık arıyorum bol taksitli olursa süper olur.

Bizim yerimize de adamları vuruyor mu bu kulaklık?
Dlss 6 ve gpt 6 ile gelecekmiş o gizli bilgi.
Mesaji Okuduktan sonra siyah giyen adamlar seni bulup etkisizlestirecek. Sakince evde gelmelerini bekle.

Son düzenleme:
Oyun ve müzik için önereeceğiniz kulaklık var mıdır? Hüsnü komserim. Logitech A50X, SS Nova Omni ve bu Elite'e bakıyordum fiyatlarının düşmesini bekliyordum. Hem konsol hem PC hemde telefondan EQ ayarlarını değiştirebileceğim bir kulaklık arıyorum bol taksitli olursa süper olur.
Nova Elite ve Nova Pro Omni bahsettiğiniz iki profilede uyuyor. Hem müzik hemde oyun oynarken gayet tatmin eder. Oyunlarda Sonar'ı açtığınızda ayak sesleri ve çevresel sesler de arşa çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,549
Üyeler
202,644
Son üye
AngerBlue
Geri