Aldığım ilk 1-2 ay ufak tefek driver hataları alıyordum. Son 3-4 aydır neredeyse hiç hata almadım. 2k'da hiç sıkıntı yaşamadan çok rahat oynuyorum gayet ideal. 9070 alabiliyorsanız kesinlikle daha iyi ama 9060xt'de yetecektir gayet. Sonradan rami de 32 yapınca daha da rahatladı sistem.Selamlar yakın zamanda sistem alıcam ilk kez toplayacağım için biraz sormak istedim 9060xt ve R5 7500f bileşenli sistem kullanan arkadaşar parçalardan memnunmusunuz parçalar birbiri ile uyumlunu böyle sisteni 65k toplayacam
Hocan driver hataları anladığım kadar iki haftaya düzeliyor yani güncel driver sağlamsa yenisi çıktıkdan iki hafta sonra kurmak daha mantıklıAldığım ilk 1-2 ay ufak tefek driver hataları alıyordum. Son 3-4 aydır neredeyse hiç hata almadım. 2k'da hiç sıkıntı yaşamadan çok rahat oynuyorum gayet ideal. 9070 alabiliyorsanız kesinlikle daha iyi ama 9060xt'de yetecektir gayet. Sonradan rami de 32 yapınca daha da rahatladı sistem.
Hocam biraz baktım versus gpu benchmark gibi siteler çok fark yok hatta bazı yerlerde 9060 önde9070 ile 9060xt arasında uçurum var hocam imkan varsa 9070 alın, anakartı da çift ssd girişli seçerseniziyi olur, artık 1tb ssd bile yetmiyor ilerde 2.yi eklersiniz rahat edersiniz hocam.
Ben 9070 gre modeli baktım hocam9070 ile 9060xt arasında uçurum var hocam imkan varsa 9070 alın, anakartı da çift ssd girişli seçerseniziyi olur, artık 1tb ssd bile yetmiyor ilerde 2.yi eklersiniz rahat edersiniz hocam.
Bende driver kendi kendine silindi 1-2 defa onun dışında da genel olan 1 2 sorun vardı. O yüzden yeni sürümleri geç yüklemekte fayda var.Hocan driver hataları anladığım kadar iki haftaya düzeliyor yani güncel driver sağlamsa yenisi çıktıkdan iki hafta sonra kurmak daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz baktım versus gpu benchmark gibi siteler çok fark yok hatta bazı yerlerde 9060 önde
Ben 9070 gre modeli baktım hocam
Hocan driver hataları anladığım kadar iki haftaya düzeliyor yani güncel driver sağlamsa yenisi çıktıkdan iki hafta sonra kurmak daha mantıklı
Hocam biraz baktım versus gpu benchmark gibi siteler çok fark yok hatta bazı yerlerde 9060 önde
düşünürsen verelim 9060xt 16gb 7500f sistem 50kya okeyim parcaların %90ı 0 alındı, taksitle alacagım dersen sen bilirsin tabi 15k cebinde kalmıs olur ama düşünürsenHocan driver hataları anladığım kadar iki haftaya düzeliyor yani güncel driver sağlamsa yenisi çıktıkdan iki hafta sonra kurmak daha mantıklı
Hocam sıfır nakit alıcam ama ilk kez pc alıcağım için sıfır alırım büyük ihtimaldüşünürsen verelim 9060xt 16gb 7500f sistem 50kya okeyim parcaların %90ı 0 alındı, taksitle alacagım dersen sen bilirsin tabi 15k cebinde kalmıs olur ama düşünürsen
Sadece 9060xt kaça veriyorsun hocamdüşünürsen verelim 9060xt 16gb 7500f sistem 50kya okeyim parcaların %90ı 0 alındı, taksitle alacagım dersen sen bilirsin tabi 15k cebinde kalmıs olur ama düşünürsen
Hocam baktım da baya iyimiş 9070 ama şöyle ufak bir sorun var bütçem zaten max 65 şimdi biraz daha çıkartsam sorun yaşarım ilerde 9060xt ikinci ek verip üstüne oara koyup 9070xt almak mantıklı olur mu belki ilerleyrn zamanda rtx6000 serisi çıkarsa 5070ti düşer hem
9060 xt'nin önde olma ihtimali yok da 1080p oynayacaksanız işinizi görür elbette.
ben set olarak satıyorum tek gpu veremem,Hocam sıfır nakit alıcam ama ilk kez pc alıcağım için sıfır alırım büyük ihtimal
Sadece 9060xt kaça veriyorsun hocam
Hocam baktım da baya iyimiş 9070 ama şöyle ufak bir sorun var bütçem zaten max 65 şimdi biraz daha çıkartsam sorun yaşarım ilerde 9060xt ikinci ek verip üstüne oara koyup 9070xt almak mantıklı olur mu belki ilerleyrn zamanda rtx6000 serisi çıkarsa 5070ti düşer hem
Dostum örneğin pc açıyorsun oyuna girmek istiyorsun Bi bakıyorsun bu sürüm donaniminizla uyumlu değildir diye Bi hata veriyor ben bunu yaşadım kendi kendine güncelleme yapmış ben tekrar yüklemeye çalıştım yüklenmedi sonrasında ddu ile temiz kurulum yapmak zorunda kaldım ara arada program varsayilan ayarlara dönüyor şu anda Bi problem yok o yüzden temiz format sonrasında düzgün bir şekilde driver kurmak lazımHocam istesem bile 2k zor oynarım daha yeni monitör aldım mag244f o da 1080p zaten amacım hocam kasma donma olmadan güncel hikayeli oyunları oynamak tabi online oyunlarda olur amacım genel olarak oyun oynamak
Hocam bu driver sorunları tam ne oluyor çözmek için illa sıfırlamak mı gerek