Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

Dediğin gibi olsa 2000 3000 de de iyi calisirdi onunla alakası yok. Tensor ve cudadan besleniyor amdnin patladıgı nokta.
Bahsettigimiz zaten bu. Nvidia kendine gore yapiyor onlardan faydalaniyor. Yakin zamanda görmüyorum gelirse yeni seride gelebilir.

bu fpsler yalansa 5070 ti-5080-6070-6070 ti-6080 geçme vakti gelmiş
görüntü tek kelimeyle müthiş
9070XT aldık daha dursun 2-3 sene sonra bakılır bende isterdimde hem çok pahalı hemde uğraşmaya değmez

Zaten nvidia bunu 6000 icin yapti. Bakin buna ozel cuda tensor koyduk fps artik düşmüyor gibi bir sey yapacaklar suan oynanabilir değil sadece tanitim amacli yapildigini düşünüyorum ama işin sonunda adamlarda var mi var. Senden bir adim onde olmus oluyor. Boyle şeyler amd kanadini da harekete gecirecektir buda biz kullanicilara yarar.

Bahsettigimiz zaten bu. Nvidia kendine gore yapiyor onlardan faydalaniyor. Yakin zamanda görmüyorum gelirse yeni seride gelebilir.
Hocam adamın donanımı var ona göre yapacak elbet. Amd de min 6 sene bu teknolojinin nvidiaya yaklaşması dememin sebebi amd de bu 2 donanıma karşılık eşdeğer güçte bir donanım yok. Öyle bir geçmişleri de yok. Nvidia senelerdir geliştiriyor bu 2 donanımı ondan çok seneler önde amdden. Amdnin bu 2 donanıma benzer güçte donanımı olmadıgı icin nr lı fsr ı dlss 5 e yaklaştırması imkansız yakın zamanda.

9070XT aldık daha dursun 2-3 sene sonra bakılır bende isterdimde hem çok pahalı hemde uğraşmaya değmez
Olsa da acacagim bir ayar degil. Bir acardim oyunda aa güzelmiş der geri kapatırdım:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam adamın donanımı var ona göre yapacak elbet. Amd de min 6 sene bu teknolojinin nvidiaya yaklaşması dememin sebebi amd de bu 2 donanıma karşılık eşdeğer güçte bir donanım yok. Öyle bir geçmişleri de yok. Nvidia senelerdir geliştiriyor bu 2 donanımı ondan çok seneler önde amdden. Amdnin bu 2 donanıma benzer güçte donanımı olmadıgı icin nr lı fsr ı dlss 5 e yaklaştırması imkansız yakın zamanda.
İkisinin amacı farkli suan amd fsri daha güzel hala getirmeye calisiyor

Dlss 4.5 gibi olsa bile yeter bize bırak 5 i şuanki fsr 4 dlss 4 ile aynı

Anca yeni gelecek rdna 5 kartlarıyla yaparlar yoksa nvidia gibi yine aynı seriye başka teknoloji getirmezler ayrıca bunun yapması amd için tamamen opsiyonel nvidia artık donanımı bıraktığı için zorunlu yapıyor bunu amd de ise hem donanım ve ai biraz uzun sürer rdna 5 kartları muhtemelen 2027 de çıkacak işte asıl ozaman kızışma başlayacak

Olsa da acacagim bir ayar degil. Bir acardim oyunda aa güzelmiş der geri kapatırdım:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisinin amacı farkli suan amd fsri daha güzel hala getirmeye calisiyor
İlk mesajına karşı söylüyorum. Olayın optimizasyonla vs alakası yok yani dedigin gibi. Donanıma baglı her şey. Yani imkanı yok dediginin aksini 9000 serisi veya önceki kartlarda calismasının adam akilli. Fsr 5 veya dlss 5.

Cuda donanım değil tensor donanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,285
Üyeler
202,558
Son üye
rec9
Geri