burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 762
4000 serisine de gelecekmiş
Robloxa olamamış.Hocam bi video gördüm Robloxta dlss 5 açılması hakkındaydı.Söyleyeyim baya iyi gözüküyordu roblox dlss 5 ile
pubg çöp oyun zaten, 50 levelim karşıma 500 level big boss eleman geliyorÇok geç pubg anakart banı attı
bende 7 days to die ı arkadaşlarla crackli oynuyoruz bunu yüklerken uyarı verdi anticheat kullanıyor bu oyun banlanabilirsin falan diyede crackli diye ban yemiyceğimi düşünüyorum? nasıl oluyor tam olarak. 7 days to die da xbox üzerinden çalışıyor ordan katılıyoruz biribirimizeBildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde DLSS 5'in resmi çıkış tarihi ve bazı detayları duyuruldu. Fakat bu duyurunun öncesinde bile gündem olan şey ise yeni DLSS 5'i desteklemeyen oyunlarda, hatta desteklemeyen ekran kartlarında bile kullanmanıza imkan tanıyan modlardı. Bunu ise en kolay şekilde yapan yazılımlardan biri DLSS5-Swapper isimli basit uygulama. 200 MB boyutlarındaki bu uygulama sayesinde DLSS 5 resmi olarak çıkmamasına rağmen çoğu oyunda ve ekran kartında DLSS 5'i kullanabiliyorsunuz.
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIZ!
DLSS5 Swapper'ı BURAYA TIKLAYARAK indirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Verdiğim linkte yazılımın portable yani kurulumsuz versiyonu var. İndirip açtığınızda .dll dosyalarıyla oynayan bir program olduğu için Windows uyarı verebiliyor yine de çalıştır diyerek erişim sağlayabilirsiniz. Programı açtığınızda bilgisayarınızdaki oyunları otomatik olarak tarıyor, eğer bulamazsa üstten "Oyun ekle / Add game" diyerek oyunun klasörünü seçerseniz oyun listelenmeye başlayacaktır.
Daha sonra listedeki oyuna tıklayın ve aşağıda yeşil renkteki "DLSS 5 Kur / Install" butonuna basın. Kurulum genelde çok hızlı bir şekilde bitecektir, eğer oyunla uyumsuzluk vs yaşarsanız yine aynı menüden orijinalleri geri yükle butonuna basarak normale dönebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra oyunu açtığınızda klavyenizdeki "Home" tuşuna basın ve menüsü açılacaktır. Buradan "RenoDX" sekmesinden "Enable DLSS Neural Rendering" seçeneğini tikleyerek DLSS 5'i aktif edebilirsiniz. Ben bunla uğraşamam derseniz F6 tuşuyla da hızlıca aç kapa yapabilirsiniz
Üçüncü parti bir yazılım olduğu için her oyunda düzgün çalışmayabiliyor fakat RTX 2000 serisi bir ekran kartında bile çalıştığını söyleyenler var tabii ki FPS kaybı çok ciddi düzeyde.
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYIZ!
Roblox'ta hiçbir mantığı yok dostum doku yok oyunda zaten. GTA 5 Enhanced mevzusu ise offline modda açman lazım yoksa anticheat kabul etmiyor.roblox a ekledim home basınca menü gelmiyor birde gta 5 enhanced icin kur diyince oyuna gırerken durmadan battle eye ındırme hatası veriyor
Steam'deyse eğer oyunun aşağıdaki ufak kodu girmen gerekiyor.hocam oyun acıkken kurulum olmuyorki oyunu kapatın diyor install dlss 5 basınca
fc26 online ama kursak bir şey olur mu? online hesaba bağlanmadan sorun olur mu acaba?Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde DLSS 5'in resmi çıkış tarihi ve bazı detayları duyuruldu. Fakat bu duyurunun öncesinde bile gündem olan şey ise yeni DLSS 5'i desteklemeyen oyunlarda, hatta desteklemeyen ekran kartlarında bile kullanmanıza imkan tanıyan modlardı. Bunu ise en kolay şekilde yapan yazılımlardan biri DLSS5-Swapper isimli basit uygulama. 200 MB boyutlarındaki bu uygulama sayesinde DLSS 5 resmi olarak çıkmamasına rağmen çoğu oyunda ve ekran kartında DLSS 5'i kullanabiliyorsunuz.
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYINIZ!
DLSS5 Swapper'ı BURAYA TIKLAYARAK indirebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Verdiğim linkte yazılımın portable yani kurulumsuz versiyonu var. İndirip açtığınızda .dll dosyalarıyla oynayan bir program olduğu için Windows uyarı verebiliyor yine de çalıştır diyerek erişim sağlayabilirsiniz. Programı açtığınızda bilgisayarınızdaki oyunları otomatik olarak tarıyor, eğer bulamazsa üstten "Oyun ekle / Add game" diyerek oyunun klasörünü seçerseniz oyun listelenmeye başlayacaktır.
Daha sonra listedeki oyuna tıklayın ve aşağıda yeşil renkteki "DLSS 5 Kur / Install" butonuna basın. Kurulum genelde çok hızlı bir şekilde bitecektir, eğer oyunla uyumsuzluk vs yaşarsanız yine aynı menüden orijinalleri geri yükle butonuna basarak normale dönebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra oyunu açtığınızda klavyenizdeki "Home" tuşuna basın ve menüsü açılacaktır. Buradan "RenoDX" sekmesinden "Enable DLSS Neural Rendering" seçeneğini tikleyerek DLSS 5'i aktif edebilirsiniz. Ben bunla uğraşamam derseniz F6 tuşuyla da hızlıca aç kapa yapabilirsiniz
Üçüncü parti bir yazılım olduğu için her oyunda düzgün çalışmayabiliyor fakat RTX 2000 serisi bir ekran kartında bile çalıştığını söyleyenler var tabii ki FPS kaybı çok ciddi düzeyde.
ÖNEMLİ NOT: ONLINE OYUNLARDA KULLANMAYINIZ!
Kurmafc26 online ama kursak bir şey olur mu? online hesaba bağlanmadan sorun olur mu acaba?
F6 tuşuyla açıp kapanıyor mu?Hocam hangi oyunda denersem deneyeyim home tuşuna basıyorum hiçbir tepki yok çözemedim