Fazeon X27f120qp 27" 120hz 0.5ms LG Nano Fast Ips 2k 4800 TL

iyi değil 120 hz mi kaldı kanka bu devirde
valla ben helldivers 2 falan oynuyorum. 120 hz genelde göremiyorum 4070 super ile. Rekabetçi oyun yok genelde hikayeli oynuyorum. Tercih meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

önceden alıp iade etmiştim yorumlarda elemanın tekine benim iadem gelmiş oda iade etmiş kutudaki hasardan anladım :kekw: :kekw: :kekw:
Neden iade etmiştiniz acaba

valla ben helldivers 2 falan oynuyorum. 120 hz genelde göremiyorum 4070 super ile. Rekabetçi oyun yok genelde hikayeli oynuyorum. Tercih meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pikselli bir yorum var o olabilir

hocam bende o sıra fhd başka monitör vardı onunla kıyaslayınca renkleri pek hoşuma gitmedi hafiften soluk gibi idi , keskinliği hoşuma gitmedi görüntüde ama verilen fiyata kesinlikle değiyor ben kampanya falan fistan 4200e almıştım haziran ayında . Bende hikayeli oyun için almıştım kaç gün kullanmıştım güzel monitör . hayırlı olsun :peepokalp:

hocam bende o sıra fhd başka monitör vardı onunla kıyaslayınca renkleri pek hoşuma gitmedi hafiften soluk gibi idi , keskinliği hoşuma gitmedi görüntüde ama verilen fiyata kesinlikle değiyor ben kampanya falan fistan 4200e almıştım haziran ayında . Bende hikayeli oyun için almıştım kaç gün kullanmıştım güzel monitör . hayırlı olsun :peepokalp:
Teşekkür ederim. Işık sızması olmasın yeter fazla ya

bunun incelemesi var mı? kontrast oranı hiç inandırıcı gelmiyor

Geri