Fazeon X27f120qp 27" 120hz 0.5ms LG Nano Fast Ips 2k 4800 TL

iyi değil 120 hz mi kaldı kanka bu devirde
valla ben helldivers 2 falan oynuyorum. 120 hz genelde göremiyorum 4070 super ile. Rekabetçi oyun yok genelde hikayeli oynuyorum. Tercih meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

önceden alıp iade etmiştim yorumlarda elemanın tekine benim iadem gelmiş oda iade etmiş kutudaki hasardan anladım :kekw: :kekw: :kekw:
Neden iade etmiştiniz acaba

valla ben helldivers 2 falan oynuyorum. 120 hz genelde göremiyorum 4070 super ile. Rekabetçi oyun yok genelde hikayeli oynuyorum. Tercih meselesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pikselli bir yorum var o olabilir

hocam bende o sıra fhd başka monitör vardı onunla kıyaslayınca renkleri pek hoşuma gitmedi hafiften soluk gibi idi , keskinliği hoşuma gitmedi görüntüde ama verilen fiyata kesinlikle değiyor ben kampanya falan fistan 4200e almıştım haziran ayında . Bende hikayeli oyun için almıştım kaç gün kullanmıştım güzel monitör . hayırlı olsun :peepokalp:

hocam bende o sıra fhd başka monitör vardı onunla kıyaslayınca renkleri pek hoşuma gitmedi hafiften soluk gibi idi , keskinliği hoşuma gitmedi görüntüde ama verilen fiyata kesinlikle değiyor ben kampanya falan fistan 4200e almıştım haziran ayında . Bende hikayeli oyun için almıştım kaç gün kullanmıştım güzel monitör . hayırlı olsun :peepokalp:
Teşekkür ederim. Işık sızması olmasın yeter fazla ya

bunun incelemesi var mı? kontrast oranı hiç inandırıcı gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,693
Son üye
KARUS55
Geri