İptal olanlar tekrar stoga giriyor almayı deneyen grup sadece burası değil iptal yemeyende varBir şey kaçırmadınız arkadaşlar satın alanların iptal edilmiş. Satın alınabildiğine bir tane ss atan kimse yok. Maalesef herkesinkini iptal etmişler
İptal eden Amazon’un kendisi. Kimse iptal etmiyor zaten. Kim ucuza aldığı ekran kartını iptal eder. Fiyat hatasından dolayı iptal olmuştur diye düşünüyorum. Alabilen varsa SS atsın beni yanıltsın..İptal olanlar tekrar stoga giriyor almayı deneyen grup sadece burası değil iptal yemeyende var
Amazon fiyat hatasından değil şüpheli işlemden iptal ediyor genelde ss bulursam eklicemİptal eden Amazon’un kendisi. Kimse iptal etmiyor zaten. Kim ucuza aldığı ekran kartını iptal eder. Fiyat hatasından dolayı iptal olmuştur diye düşünüyorum. Alabilen varsa SS atsın beni yanıltsın..
Çok geç paylaşmışsın zaten 1 adet vardıFiyatı gayet iyi düşmüş Bu fiyata alınabilecek En Güzel Rtx 5090 lardan..
Alıntıyı görüntüle
Link: Amazon
Başta 10 adet varmışÇok geç paylaşmışsın zaten 1 adet vardıDD
Şüpheli durumları da var. Ama bu alışverişe özel ek olarak kendisinin iptal ettiği de var
Bankada sizden teyit almak için askıya alıyor amazonda ödeme alınamadı diye iptal ediyorAmazon fiyat hatasından değil şüpheli işlemden iptal ediyor genelde ss bulursam eklicem
Link atarken 10 adet vardı ss lere bakabilirsin.Çok geç paylaşmışsın zaten 1 adet vardıDD
Bizim gruptan olan, aldığını ss atabilen yok mu ya ? herkesinki iptal mi oldu bizim gruptan ?Link atarken 10 adet vardı ss lere bakabilirsin.