geçmiş olsun. soğuk su iç eski haline getiremezsin. keşke tek tek kurulasaydın en fazla 20 dakikanı alırdı.Klavyemi temizledikten sonra tuşlar hızlı kurusun diye saç kurutma makinesi ile tuşları kurutmayı denedim ancak çoğu tuş yamuldu yuvasına oturmaz hale geldi nasıl düzeltirim? APEX 3 TKL yeni tuşta alabilirim
Tuşların hepsini sıcak suya attım bazıları düzeldi ama hepsini kurtaramadımkanka tekrar ısıt eski haline getirmeye çalış , ya da zamanı geri al ( geçmiş olsun )
Uv ışığım yokta Saç kurutma makinesi ile kurutsam ?Tüm tuşları bir tencere içine koyun, tencereyi kızgın ateşte yakın ve tüm tuşları sıvı plastik kıvama gelene kadar karıştırın. Bu sırada kimyasal koruyucu bir maske takmayı unutmayın.
Ardından,
Alıntıyı görüntüle
Görseldeki gibi bir sıvı plastik klavye tuşu döküm kabı temin edin ve plastiği içine döküp; UV ışın altında kurumaya bırakın.
Bu işlemden sonra tamamen yeni gibi olacaklar ama klavye üzerindeki tuşların üstündeki yazı silinmiş olacak. Onlar için de:
🎹 Klavye Sticker Al, Yazma Deneyimini Geliştir!
🎉 Klavye Sticker ile yazma keyfini artırın! Hemen keşfedin, yeni tasarımlarınızı oluşturun!www.trendyol.com
Ürünlerine bir göz atın.
bunlarda bi 10k tutarTüm tuşları bir tencere içine koyun, tencereyi kızgın ateşte yakın ve tüm tuşları sıvı plastik kıvama gelene kadar karıştırın. Bu sırada kimyasal koruyucu bir maske takmayı unutmayın.
Ardından,
Alıntıyı görüntüle
Görseldeki gibi bir sıvı plastik klavye tuşu döküm kabı temin edin ve plastiği içine döküp; UV ışın altında kurumaya bırakın.
Bu işlemden sonra tamamen yeni gibi olacaklar ama klavye üzerindeki tuşların üstündeki yazı silinmiş olacak. Onlar için de:
🎹 Klavye Sticker Al, Yazma Deneyimini Geliştir!
🎉 Klavye Sticker ile yazma keyfini artırın! Hemen keşfedin, yeni tasarımlarınızı oluşturun!www.trendyol.com
Ürünlerine bir göz atın.
Kardesim aynı klavye bende de var soğuk su + sabun yapıp havluyla kuruluyorum ben niye fön makinesi tuttun ki. Islak taksan bile bir şey olmazdı su dan etkilenmiyor o klavye. geçmiş olsun. Yenisini almak tek çözüm. Keycapleri satılmıyor bunlarınkurutma makinesini u zun süre tuttum sayılabilir tabi , çoğu tuşu kurtardım ancak hepsi eski halinde değil çoğunu yan keski ile düzgün bir tuştan referans alıp düzeltmeye çalıştım ama ne kadar düzelebilirse işte . Şu an t harfi yerinde aşşağı ok ,a yerine sol ,ok d yerinde sağ ok, r yerinde del, < tuşunda ise m2 tuşu takılı . bazı hayati tuşlara ise evde olan telden yay yaptım baya sert oldular ama iş görüyor hiç yoktansa iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tuşların hepsini sıcak suya attım bazıları düzeldi ama hepsini kurtaramadım
Uv ışığım yokta Saç kurutma makinesi ile kurutsam ?
Membran klavye ne olacak baskaFotoğraf atabilir misin?
Ben anlamadım tuşları yıkadın ve kurutma makinası tutup yamuldular baya baya? Kurutma makinasını çok mu tuttun nasıl oldu bu?
İşin ilginç yanı bi klavye tuşu o kadar dandirik malzemeden mi oluşuyormuşta ısı görünce yamulsun?
Çok geçmiş olsun hocam gerçekten
Bu paraya bu kadarKardesim aynı klavye bende de var soğuk su + sabun yapıp havluyla kuruluyorum ben niye fön makinesi tuttun ki. Islak taksan bile bir şey olmazdı su dan etkilenmiyor o klavye. geçmiş olsun. Yenisini almak tek çözüm. Keycapleri satılmıyor bunların
Membran klavye ne olacak baska