Ofis Amaçlı Laptop Önerisi

bestrockn

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar, ofise bir laptop alınacak. Aşşağıda linkini bıraktığım laptopu tavsiye eder misiniz? 40 45 k civarı bütçe ayrılacak. Farklı bir laptop modeli öneriniz varsa tavsiye edebilir misiniz lütfen.

Son düzenleme:
Farklı forumdan kopyalamışsınız link açışmadı bu ürün lenovo loq 15…9 serisinde kronik sorun olduğunu okumuştum.

Farklı forumdan kopyalamışsınız link açışmadı bu ürün lenovo loq 15…9 serisinde kronik sorun olduğunu okumuştum.

Konuyu düzenledim, sizin bir öneriniz var mıdır? Açıkçası Lenovo serisine biraz daha yakınım ama şu daha iyi olur şuna bakabilirsin dediğiniz bir tavsiyeniz olursa çok iyi olur.

Ofis ortamında, tasarım ve gündelik ofis amaçlarıyla kullanılacak. Genel olarak adobe, office programları ve tarayıcı odaklı bir kullanım olacak.
Tasarım amaçlı da kullanılacağı için ips olması, srgb değeri, nit değeri gibi şeyler de benim için önemli. Şarj süresi önemli değil sürekli şarjda kullanılacak.

Belirtilen bütçelerde ve renk değerlerinin önemi ile tavsiye yapabilir misiniz lütfen anlamadığım için bir türlü karar veremiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,212
Üyeler
203,750
Son üye
Meiyox
Geri