🔥İndirim Coca Cola 450 Ml 11 TL

Ne vazgeçilmez içecekmiş be. Ruhi Çenet'in yahudi belgeselini izleyin adamlar coca cola için milli içeceğimiz diyor. Dünyadaki tüm kötülükleri meşrubat satarak finanse ediyor adamlar ve bu kadar rahat satın alabiliyorsunuz ya, helal olsun diyecek bir şey yok.
sen daha iyisini yap onu alıp içelim.yaptında içmedik mi.

Siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz mümkün olduğunca kaçın diyor adam sana kesip sil at demiyor ki bide car car konuşuyorsunuz düşünmeden 0 düşünme varsa mecbur kullanıyor boykotluysa da mümkün olduğunca kaçmaya çalışıyor insan hemen şunu da kullanma bunu da kullanma diye muhalefet oluyorsunuz
mümkün olduğunca kaçın 100 liralık koladan, ama 70-80 bin liralık bilgisayardan kaçamam oyunlar çok lazım oh mis gibi nvidia'yı fonluyorum ürettikleri donanımlarla da Anduril sistemler geliştiriyor, xAI Grok eğitiyor oh mis sonrası malum oh mis, değil mi? :kekw: Ya hiçbirini kullanma ya da kimsenin keyfine salça olma. Ben içmiyorum, boykot yüzünden değil. Tadı hoşuma gitmiyor ama 100 liralık kolayla 70-80 bin liralık donanımı bir tutmak abes.

diş macunun ne knk merak ettim
Kardeş, bu boş bir argüman. Kendini tamamen izole edemezsin. Kullanmak zorunda olduğun şeyi kullanırsın. Kola bunlardan biri değil.
"O zaman biygisayay da kullanma"
Yürü işine bak. Kola içmezsen ölmezsin zira çok yakın alternatifleri var. Bilgisayar kullanmama şansın yok. Benim gözümde rezil bir davranışı savunmaya çalışan rezil cümleler bunlar. Acıyorum sadece, yazık..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eee kral kullandığın işlemciyi, ekran kartını da çöpe at. Telefon da kullanma onu da çöpe at. Senin sayende finanse ediyorlar.
Rezil ve boş bir argüman. Cola içmeden yaşarsın işlemci olmadan hiçbir şey yapamazsın. Boykot edebildiğin herşeyi etmen lazım.
Yav birde savunuyorlar bu durumu ya.

Komik olan şu 1 tane delikanlı tassaklı biri çıkıp "SEVİYORUM, İÇİYORUM" demiyor. Yok işlemci alma, yok pc kullanma, yok telefon kullanma.
Ya git boş boş mesajlar atma. Delikanlı olun!

Tarihe not düşülsün.
@yunusemre. @Hüsnü Çoban @WhoCares
Bu 3 kişi çocukların öldürülmesi gibi rezalet bir duruma gülücük attı. Keser döner sap döner, son gülen iyi güler. Herşeyi şaka sanın siz,
1788548612776.webp

mümkün olduğunca kaçın 100 liralık koladan, ama 70-80 bin liralık bilgisayardan kaçamam oyunlar çok lazım oh mis gibi nvidia'yı fonluyorum ürettikleri donanımlarla da Anduril sistemler geliştiriyor, xAI Grok eğitiyor oh mis sonrası malum oh mis, değil mi? :kekw: Ya hiçbirini kullanma ya da kimsenin keyfine salça olma. Ben içmiyorum, boykot yüzünden değil. Tadı hoşuma gitmiyor ama 100 liralık kolayla 70-80 bin liralık donanımı bir tutmak abes.
Dediğimi tekrar oku mümkün olduğunca kaçmak lazım dedim alternatifi var ise şirketler senin o küçümsediğin tek tek kutuları satarak devleşiyor netice de boykot yapanlarla da böyle saçma sapan dalga geçiyorsunuz yapmıyorsan en azından yapanlarla dalga geçip kendizi küçültmeyin.

sen daha iyisini yap onu alıp içelim.yaptında içmedik mi.
Bunu ziraat mühendislerine ve gıda mühendislerine yazacaksın, bu ülkede 10binlerce bu alanda çalışan mühendisi var.
Çoğusu ülker için palm yağlı işlenmiş abur cuburları daha ucuz nasıl üretiriz ile meşkul.

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
İstediğiniz zorbalığı yapın, yapılan kar ile çocuk katledildiği gerçeğini değiştirmeyecek. Gülün üstüne insanların çok onurlu bir davranış.
Bu mesaja gülücük atanları tarih not etti. Gülün gülün. Son gülen iyi güler.

Kardeş, bu boş bir argüman. Kendini tamamen izole edemezsin. Kullanmak zorunda olduğun şeyi kullanırsın. Kola bunlardan biri değil.
"O zaman biygisayay da kullanma"
Yürü işine bak. Kola içmezsen ölmezsin zira çok yakın alternatifleri var. Bilgisayar kullanmama şansın yok. Benim gözümde rezil bir davranışı savunmaya çalışan rezil cümleler bunlar. Acıyorum sadece, yazık..

Rezil ve boş bir argüman. Cola içmeden yaşarsın işlemci olmadan hiçbir şey yapamazsın. Boykot edebildiğin herşeyi etmen lazım.
Yav birde savunuyorlar bu durumu ya.

Komik olan şu 1 tane delikanlı tassaklı biri çıkıp "SEVİYORUM, İÇİYORUM" demiyor. Yok işlemci alma, yok pc kullanma, yok telefon kullanma.
Ya git boş boş mesajlar atma. Delikanlı olun!

Tarihe not düşülsün.
@yunusemre. @Hüsnü Çoban @WhoCares
Bu 3 kişi çocukların öldürülmesi gibi rezalet bir duruma gülücük attı. Keser döner sap döner, son gülen iyi güler. Herşeyi şaka sanın siz,
Alıntıyı görüntüle
Senin bu yaptığın fişleme. Haklı iken haksız duruma düşme.

Senin bu yaptığın fişleme. Haklı iken haksız duruma düşme.
Kürşat kardeşim, yukarıdaki mesaj sıradan bir forum tartışma mesajı değil!
Bir konu üzerinde tartışılıyor olsaydı, bu dediğin doğru olurdu.
Adamlar "çocuklar öldürülüyor" konulu bir mesaja gülücük atıyor. Oyun sanıyorlar hayatı. Yarın öbürgün bunlar anne baba olacaklar.
Azıcık utanır insan. Konunun ağırlığı ve ciddiyetine bak, adamlar hala gülücük atıyor. Kültürel çürüme işte bu çok dışarıda aramayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,493
Üyeler
202,625
Son üye
sosyalkutu52
Geri