Mikailkstrl
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar hayırlı geceler masa almak istiyorum ama aman aman da para vermek istemiyorum masa öneriniz olabilir mi ben flinder masa bakıyorum şuan ama siz ne önerirsiniz 160x60
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Beyaz
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Beyazwww.ceramical.com.tr
Şuan aktif olarak kullanıyormusunuzHocam kesinlikle bunu öneririm masa tablası çok kalın ve fiyatı 3,000'den düştü biz de tesadüfen gördük tek gözüme çarpan kısmı ayakları çok çirkin en kötü IKEA'dan ADILS masa ayağı falan alırsınız 4 tane bi bakın derim
![]()
Evdemo Buket Lüx Çalışma Masası Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Buket Lüx Çalışma Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Ceramical ms2yi ben de almayı düşünüyorum ama ne sitelerinde ne de diğer pazaryerlerinde stok Yok. Telefon numaralarından arayıp stoklarla ilgili bilgi almak istedim ama telefonları da kapalı. Acaba firma kapandı mı ne oldu bilemedim. Ben de masa arayışı dayım ve mümkünse 160*70 arıyorum.Bu masayı çok almayı denedim ama siteleri bozuk sanırım ekleyemiyorum sepetime satın alamıyorum hiç bir şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuan aktif olarak kullanıyormusunuz