Xg27aqwmg Dostlar Fiyatına Değer mi?

çağan_

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar bugün amazondan ASUS Rog Strix XG27AQWMG 'yi Peşin fiyatına 9 ay taksitle 32 Bin TL'ye aldım sizce değer mi

Arkadaş için sordum bende geçen ay bunu önermişlerdi bu fiyat bandında. Gayet memnun arkadaş. Gri banding sorunu var hafif ama çok göze batmıyor kafaya takmazsan alışıyorsun. 9 taksit iyi olmuş 6 vardı bizde

Arkadaş için sordum bende geçen ay bunu önermişlerdi bu fiyat bandında. Gayet memnun arkadaş. Gri banding sorunu var hafif ama çok göze batmıyor kafaya takmazsan alışıyorsun. 9 taksit iyi olmuş 6 vardı bizde
Valla hocam 10 yıllık 60 hz ips monitör kullanıyorum muhtemelen belirgin bir sorunu olmadığı sürece dediğiniz şeyleri farketmem bile 😅 banada en çok önerilen buydu taksitte iyi olunca alayım dedim

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Valla bu forumda benden çok daha iyi anlayan arkadaşlar vardır eminim ama monitör bir noktadan sonra keyif ve zevk işine giriyor parana göre kafana yatan modeli seç gitsin. Bende oled ile başladım bakmaya, sonra yanma sorunları falan var diye, miniled sipariş ettim. O arada 1-2 ölü piksel var diye yarı fiyatına satılan fast ıps buldum, ikinci ekran diye sipariş verdim. İlk o geldi, 1 ölü piksel 1 piksel sıkışması ile. Beni açıkçası tatmin ettiği için miniled i iptal edip aynısından bir tane daha sipariş verdim. He merak edersen philips evnia 27” 260hz 0.3ms 2k beyaz monitör aldığım. 6400tl ye geldi 3 taksitle.

Geri