Dostum kendi paylaştığın psu'dan haberin yok, insanlara öneri yapıyorsun. Paylaştığın psu atx 2 yani yeni soket yok ve fiyatı da pahalı. Ayrıca 5070ti ve 5080 dediğin kartlar 60-80k arası fiyatı var. O kadar paran varsa psu'yu niye ucuza almaya çalışıyorsun? En azından 5 bin liraya çık da 850W düzgün bir psu al.bende anlasamkafam karışık 5070 ti 5080 için yeterli olur mu psu bilmiyorum
kişisel görüşüm gold olan daha iyihocam şuanlık 3060 kullanıyorum 5070ti veya 5080 aldığımda yeterli olur mu bu?
o ürünü yani mag serisini hiç beğenmedim A850gl vardı senesi dolmadan ses yapmaya başladı katlanılır gibi değildimxi mag alın bu bronze kral diğeri bare gold
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.incehesap.com/msi-mag-a...l-moduler-power-supply-fiyati-64236/?v=1.84.4 bu daha mantıklı
Bende corsairin 2020de her kasaya koyduğu kasa ve psu var bendeki 650w 6 yıldıe sorun olmadıo ürünü yani mag serisini hiç beğenmedim A850gl vardı senesi dolmadan ses yapmaya başladı katlanılır gibi değildi
benddeki de ses yapıyor 600watt olan 1 yıl olmamıştır aldığımdan beri var. o yüzden sese alıştım artıko ürünü yani mag serisini hiç beğenmedim A850gl vardı senesi dolmadan ses yapmaya başladı katlanılır gibi değildi
5070ti da yetiyor ama biraz undervolt yaparsan daha rahat edersin ancak 5080 850w tavsiye ederimhocam şuanlık 3060 kullanıyorum 5070ti veya 5080 aldığımda yeterli olur mu bu?
sağol hocam aldımASUS TUF GAMING 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam garanti varsa uğraşmayın yollayın değişim kararı verildi banabenddeki de ses yapıyor 600watt olan 1 yıl olmamıştır aldığımdan beri var. o yüzden sese alıştım artık
Hocam fiyat olarak o ürünü uygun almıştım piyasada 7500 tl iken ben 5000 tl ye almıştım bu şekilde sorun olacağını bilem almazdım şuan bu ürünü kullanıyorum şimdilik sıkıntısı yok ileride ne olur bilememGüç kaynağında illaki markaya bak ama tier liste bakmanız da çok fayda var boktan ürünleri marka vurup satıyorlar mesala msi a600dn 80 plus ama iç kompenent yapısı çok eski 300 watt üstü stabilligini kaybediyor tirel liste size kısa yoldan alınıp alinmayacagini söylüyor a b c d e gibi gruplama var c ye kadar alınabilir d ve e ise kesinlikle uzak durulması gereken bir grup c de idare eder ama parasına göre 1 ton para verip c almayın çünkü markalar ve bizim aç satıcılar millete acayip çakıyorlar