4070 Super Alınır mı ? Başka Ne Değerlendirilebilir.

AMD tarafına geçmek istemiyorum açıkçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060 XT den memnun muydunuz, birde ne kadar aldınız 4070 S yi.
Açıkçası 9060 XT'den de oldukça memnundum ama onu 15'e satıp üstüne 5 koyup 20'ye 4070 Super'i bulunca mantıklı geldi, geçtim. Bir de CS'de %1 low FPS'ler artar sanıyordum ama hiçbir şey değişmedi :) Yine de NVIDIA alışkanlığı işte; anında yeniden oynatma, filtreler falan derken kullanımı bana hep daha pratik ve rahat geliyor.
Ha ama dersen ki aynı fiyata 9070xt var cok daha güçlü bir kart almiş olursun. Onun dışında dlss5 ide gördükten sonra amd tercih etmezdim.
Bu arada bu bahsettigim fiyatlar 6 ay kadar eski olabilir güncel fiyatları bilmiyorum.

Başlıkta yazdığı gibi. 4070 Super almayı düşünüyorum, kullanan memnun olmayan var mı ? Ya da başka önerisi olan.
ikinci el de alınabilir de sıfır fiyatına daha güncel kartlar bulabilirsin.

Açıkçası 9060 XT'den de oldukça memnundum ama onu 15'e satıp üstüne 5 koyup 20'ye 4070 Super'i bulunca mantıklı geldi, geçtim. Bir de CS'de %1 low FPS'ler artar sanıyordum ama hiçbir şey değişmedi :) Yine de NVIDIA alışkanlığı işte; anında yeniden oynatma, filtreler falan derken kullanımı bana hep daha pratik ve rahat geliyor.
Ha ama dersen ki aynı fiyata 9070xt var cok daha güçlü bir kart almiş olursun. Onun dışında dlss5 ide gördükten sonra amd tercih etmezdim.
Bu arada bu bahsettigim fiyatlar 6 ay kadar eski olabilir güncel fiyatları bilmiyorum.
Açıkçası ilk başta 9060Xt düşündüm ama ne yalan söyleyeyim DLSS5 kafamı karıştırdı. Öyle de olunca 4070S fiyatına göre ve sıfır olmasından ötürü mantıklı geldi. Kafam hala çok karışık. :D

ikinci el de alınabilir de sıfır fiyatına daha güncel kartlar bulabilirsin.
Mesela ?

Teknoloji açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum NVDİA'nın. Ve eskisi gibi fiyatları da ekstra cazip değil.

2.Ele pek sıcak bakmıyor gibiyim.
35 e 4070 supere nasıl sıcak baktın :) 38k -39k 5070 varken 2. Ele yönelmelisin bence 4080 super 5070 ti dan daha güçlü

Açıkçası ilk başta 9060Xt düşündüm ama ne yalan söyleyeyim DLSS5 kafamı karıştırdı. Öyle de olunca 4070S fiyatına göre ve sıfır olmasından ötürü mantıklı geldi. Kafam hala çok karışık. :D

Mesela ?
Son zamanlarda çok takip etmiyorum ama 2-3 hafta öncesine kadar 9070ler 32k civarına düşüyordu vatanda gece 10 indirimlerinde.Sadece oyun için bakıyorsan bence senin için en iyi tercih.Güç kullanımı çok iyi az ısınan bir kart ve 5070 le aynı oyun performansında.Sarı sitede kapalı kutu ilanları var 28.5 a.

35 e 4070 supere nasıl sıcak baktın :) 38k -39k 5070 varken 2. Ele yönelmelisin bence 4080 super 5070 ti dan daha güçlü
Değil Kanka rtx 4080 super de 5080 den %10-15 daha güçsüz 5070 ti da bundan bile düşünebilirsin
Ki rtx 5070 ti ın ray tracing çekirdekleri daha gelişmiş daha iyi performans verir

napıyo 4080 super mi öneriyon Güclü mü diyon
Üstelik rtx 5070 ti ın teknoloji ortadayken

Yani Kullanıcıya değişir Dlss 5 benim kartda var ama kullanacağımı sanmıyorum oyunun doğal grafiklerini çok bozuyor sadece gölgelendirmeleri yansımaları çok iyi yapıyor

Kullanıcıdan kullanıcıya değişir

Dlss in amacı bide ztn hem oyunu güzelleştirip performans artırmaktı
bu tam tersine döndü performans yiyor büyük derecede şuan
hallederler performans kısmını

Değil Kanka rtx 4080 super de 5080 den %10-15 daha güçsüz 5070 ti da bundan bile düşünebilirsin
Ki rtx 5070 ti ın ray tracing çekirdekleri daha gelişmiş daha iyi performans verir

napıyo 4080 super mi öneriyon Güclü mü diyon
Üstelik rtx 5070 ti ın teknoloji ortadayken
Forumsa geçen biri bunu atmıştı ondan dedim bide 5070 ti en ucuz 45k fln 2. Elde

Ekler

• 28554.webp
    28554.webp
    34.1 KB · Hit: 9
hallederler performans kısmını
Hallederde Biraz uzun sürecek gibi duruyo Grafikleri büyük ölçüde değiştiriyo
Tam anlamıyla halledemez Ama Min performans nasıl kısılıyosa öyle olur

Forumsa geçen biri bunu atmıştı ondan dedim bide 5070 ti en ucuz 45k fln 2. Elde

2 si de aynı segment Güçlü dediğinde %2-3 Filan olur
Ki ray tracing çekirdekleri Teknoloji derken 5070 ti

Bide 4080 superde 42k falan en ucuz tabii ki 5070 ti

Mesela ?
tamamen akakçe fiyatına bakarak söylüyorum 35'e 4070s almaktansa 37'ye 5060ti 16gb almak bana daha mantıklı geliyor.

Hallederde Biraz uzun sürecek gibi duruyo Grafikleri büyük ölçüde değiştiriyo
Tam anlamıyla halledemez Ama Min performans nasıl kısılıyosa öyle olur

2 si de aynı segment Güçlü dediğinde %2-3 Filan olur
Ki ray tracing çekirdekleri Teknoloji derken 5070 ti
Dpğru 40kya fşn 5070 ti bulursa kaçırnasın o zmaan

4080 super de en ucuz 40-42k Da buldum Kesinlikle 5070 ti
Yok pazarlılşa 39 a 38 e iniyorlar en uxuz şuan 5070 ti baktım 42k adam ama satmadıysa oda 3 ay önceki mesajlarda 39k okey demiş bence arkadaş ona yazıp bi şansını denesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri