seninki h27t22c'dir öncekiler buydu ama artık h27t22c-3 satılıyorBende var bu monitör orda 200hz oc ile 210 yazıyor ama benim monitör 180 hz bilginiz olsun yalan bilgi olabilir
aga bence fps hikaye karma kullanımda 200 hz yeterli fiyat beleş al geçLaptop için alsam mı yoksa başka bişi mi bakım beklim FPS oynuyorum hikayeli de oynuyorum gamegaraj 5070 x7t var onun için istiyorum yardımmm
Gök bilgim yok 1 tane almak istiyorum ama olarak 260 280 hzlik bişi düşünüyorum kararsızımaga bence fps hikaye karma kullanımda 200 hz yeterli fiyat beleş al geç
Hocam bende laptoba bağlayıp kullanacağım ama ne alsam bilemedim. Çok oyunla çok işim yok, euro truck, mfs eski seriler gibi basit şeyler oynuyorum. Genellikle video izleme ve office programları ağırlıklı kullanım olacak. Fiyat konusunda bir sınırım yok. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Laptop için alsam mı yoksa başka bişi mi bakım beklim FPS oynuyorum hikayeli de oynuyorum gamegaraj 5070 x7t var onun için istiyorum yardımmm
seninki eski seri. yenileri 200hz geliyor yalan değil.
görüntü kalitesinde bi fark oluyor mu zamanında bu fiyata almıştım bende sanırım hz olarak bi sıkıntım yok da kalitede fark oluyormuseninki h27t22c'dir öncekiler buydu ama artık h27t22c-3 satılıyor
Bİşi çok hissetmezisn knkF
Gök bilgim yok 1 tane almak istiyorum ama olarak 260 280 hzlik bişi düşünüyorum kararsızım
bu infoyu görmek lazım ya ona göre alıcam
Kral cs valo oynuyorsan 200 alma tatmin olmazsın ben aldım pişmanımF
Gök bilgim yok 1 tane almak istiyorum ama olarak 260 280 hzlik bişi düşünüyorum kararsızım