9070xt Alacağım ama Hiç İndirim Yok.

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar 2 haftadır 9070XT almak için takip ediyorum hatta gönlümde
sapphire 9070XT nitro+ var birde gigabyt 9070xt ama ne indirim var ne bi siteye düşüyor geçmiş mesajlara bakıyorum indirimde herkes yakalamış daha 1 ay önce ben almaya niyetlenince piyasadan cekildi ürünler fiyatı arttı.
yakın zamanda görülen bir indirim furyası varmı veya önerebileceğin bir şey ?

kasımda genellikle indirim ler oluyor ama zamlar yolda olabilir

Arkadaşlar 2 haftadır 9070XT almak için takip ediyorum hatta gönlümde
sapphire 9070XT nitro+ var birde gigabyt 9070xt ama ne indirim var ne bi siteye düşüyor geçmiş mesajlara bakıyorum indirimde herkes yakalamış daha 1 ay önce ben almaya niyetlenince piyasadan cekildi ürünler fiyatı arttı.
yakın zamanda görülen bir indirim furyası varmı veya önerebileceğin bir şey ?
çok geç kaldın paran nakit ise 2.el kovala amd kartlar 2.elde degeri düşüyor genelde

çok geç kaldın paran nakit ise 2.el kovala amd kartlar 2.elde degeri düşüyor genelde
hocam kart cektireceğim para varda amazon depoda 36 37 alanlar varken şimdi artı 10 bin daha vermek mantıklımı lak diye indirime girerse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasımda genellikle indirim ler oluyor ama zamlar yolda olabilir
2 ay beklenebilir kasım indirimlerinde düşer gibi geliyo banada

hocam kart cektireceğim para varda amazon depoda 36 37 alanlar varken şimdi artı 10 bin daha vermek mantıklımı lak diye indirime girerse

2ayda ramlar bile 18 lerden 25 lere gelmiş.
Ekartlarıda keza.
Ssd ler 1tb ler 12klarda.
Forumlarda gordum akartlarada zamcık yoldaymış.
Nasıl olacak bu indirimler.
Yapay zeka cabası..

9 Taksit gördüğün yerden hemen al bence amazonda şuan 9 taksit vardı

kart çektiriceksinizde türkiyede mazot 100 liraya geldi kargo maliyetli her şey artıyor yani dahada beklersen dahada fiyatlar dahada artacak 2.elde 32-33 bulucagını düşünüyorum garantili vs yakalarsan 2.el eger illa kartla alacaksan 9 taksit ne bulursan al

Hoşgeldiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri