Fiyat iyi de marka sıkıntılı. Yakın paraya KTC marka monitör alabilirsin. Daha bilindik en azından
Fiyat iyi de marka sıkıntılı. Yakın paraya KTC marka monitör alabilirsin. Daha bilindik en azından
İkisi çok alakasız ürünler. Oyun oynamak için aldıysanız Ultrawide bence pek mantıklı değil. Ben işim gereği çok pencere açmam gerekiyor ondan Ultrawide monitör aldım. Oyun için konudaki ürün daha mantıklıSenin dediğin monitör mü bu mu peki. Pchocası nın 5070ti pc aldım monitörüm yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GeçMilli KTC monitörden buna geçilirmi 180'den 300e geçmek mantıklımı
abdullah bey video çekene kadar ktc çin malı asla almam diyenler şimdi aoc, msi ve asus marka ayarında görüyor ktc denilen markayıFiyat iyi de marka sıkıntılı. Yakın paraya KTC marka monitör alabilirsin. Daha bilindik en azından
link atarmısınAynı fiyata qhd lenovo 320hz var. Hangisi daha iyi
Ben sipariş verdim inşallah patlamayız.
KTC ve koorui güvenilir bu aradatavsiyeniz ne olur bu marka hariç?
Hocam marka iyi olup Türkiye ayağı kötü olabilir. Distribütörü önemli oluyor böyle işlerde.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
KTC ve koorui güvenilir bu arada
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
KTC distribütörü indeks koorui bilmiyorum.Hocam marka iyi olup Türkiye ayağı kötü olabilir. Distribütörü önemli oluyor böyle işlerde.
koorui nin bu kadar köklü olduğunu bilmiyordum ilginçAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
KTC ve koorui güvenilir bu arada
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çinde çok popüler hocam. Şöyle bir makalede var internettekoorui nin bu kadar köklü olduğunu bilmiyordum ilginç
tftcentral.co.uk