Kasa Rgb'leri Nasıl Ortak Kontrol Edebilirim

mac4bre

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba,
anakartım msi b850 gaming pro wifi6e
kasam lian li vector v100R
fanlar kasa ile gelen lian li fanları
ram corsair vengeance rgb
pc'yi kurduktan sonra rgbleri kontrol etmek için msi center içerisinde bulunan mystic light uygulamasını kullanıyorum ancak ramlerin rgbsini kontrol edemiyorum.
bu yüzden signalrgb uygulamasını indirdim anakartı görebildim ancak corsair ramleri göremedim bu yüzden hepsini ortak renk ayarlayamıyorum.
bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

corsair ramler diğer yazılımlarda kilitli on uaçman lazım bios a girip advanced sekmesıne gırıp spd write bulup enable yapman gerek sonra corsiar icue yazılımına girerek ayarlar yazılımlar kısmına girerek yazılım entegrasyonunu açman gerek sonra ram plugins ayarını açıp signalrgb uygulamasından kontrol edebılırsın msı center ile bu programı aynı anda açma çünkü yine kontrol edemessin

teşekkür ederim hemen deneyeceğim

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

corsair ramler diğer yazılımlarda kilitli on uaçman lazım bios a girip advanced sekmesıne gırıp spd write bulup enable yapman gerek sonra corsiar icue yazılımına girerek ayarlar yazılımlar kısmına girerek yazılım entegrasyonunu açman gerek sonra ram plugins ayarını açıp signalrgb uygulamasından kontrol edebılırsın msı center ile bu programı aynı anda açma çünkü yine kontrol edemessin
peki yazılım entegrasyonunu açtıktan sonra corsair icue uygulamasını kaldırmam gerekiyor mu yoksa sürekli pcde yüklü mü olması gerekiyor

yüklü kalabilir

Biostan spd write ı bulamadım arama kısmında da çıkmadı sonrasında başka şekillerde denedim. İcueden msi eklentiisni falan indirdim başta oldu ama sonrasında olmayonca saldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,666
Üyeler
202,678
Son üye
djkhali
Geri