Msi vector 16 hx laptobum var 1 yil oldu olmadi servis eski cihazimi alip bunu vermisti ve cihazda artik isinma sorunu yasiyorum ne yapabilirim termal macunu vs degistirdim banamisin demedi onerileri olan yazabilir mi ?
ığıMsi vector 16 hx laptobum var 1 yil oldu olmadi servis eski cihazimi alip bunu vermisti ve cihazda artik isinma sorunu yasiyorum ne yapabilirim termal macunu vs degistirdim banamisin demedi onerileri olan yazabilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
kullandığınız termal macu nedir birde soğutma blok ve fanalrın ıdetaylıca temızledınızmı termal padlerın durumu nedir bırde msı center uzerınden undervolt yapmay ıdeneyinMsi vector 16 hx laptobum var 1 yil oldu olmadi servis eski cihazimi alip bunu vermisti ve cihazda artik isinma sorunu yasiyorum ne yapabilirim termal macunu vs degistirdim banamisin demedi onerileri olan yazabilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
evet detaylı temızledım macun da thermal grızzly kyronaut extreme olması lazım undervolt yapsam da yuksek oluyor bır nebze dusuyokulland
ığı
kullandığınız termal macu nedir birde soğutma blok ve fanalrın ıdetaylıca temızledınızmı termal padlerın durumu nedir bırde msı center uzerınden undervolt yapmay ıdeneyin
daha cihaz 1 senelık bıle degıl servısten degısımle sıfır cıhaz verdıler garantısı de dolduBende de eski bir notebook var. İnternette epey aradım taradım, termal macunu yeniledim, fan temizliği yaptım, yine de çözüm olmadı. ChatGPT ile sohbetimiz oldu bol bol bu süreçte. Heatsink, bakır boru problemli olabilir dedi. Başka biri CPU/ GPU silikonların yıpranması dedi. İhtimaller silsilesinde ben de çözümsüz kaldım. Astarı yüzünden pahalı olacak gibi gelince de bir şey yapmadım. Buraya da konu canlı kalsın diye yazdım, umarım çözüm mesajları da gelir.
Ama fan cikisindan sicaklik yuksek derece geliyorO zaman msi cybirglarda olan blok borusu arızası oldu buyuk ihtimalle