Oem vasatBu varken mantıksız. MSI B- PSU iken, Sharkoon ise B+ PSU. Hatta Raijintek Cratos ve Enermax Revolution III yetinede önerilen bir model okadar iyi.![]()
Sharkoon 750W REBEL P20 750 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5 Güç Kaynağı
Sharkoon 750W REBEL P20 750 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ses konusunda muazzam derecede başarılı.
Araştırmadan psu almışsın "msi kapımdan giremez" diyorsun. Anlıyorum kardeşim.Şunu anladım msi markasını vurduğu ürünleri daha pahalıya satıyor örneğin ortalama bir marka 600 watt ürün 2000 TL satılırken sırf msi diye üstüne marka basp 3000 bine satıyor a600dn msi marka güç kaynağı aldım aynı özelliklerde başka ürünlerde vardı ancak sırf markasına aldandım ama biraz araştırınca 300 watt üstü stabilize sorunu varmış eeee peki 600 watt nerde kaldı birde sözde 80 plus sertifikası var şunu anladım bu işi gerçekten yapan yani üreten markalara bakmak lazım örneğin FSP msi bu saatten sonra kapım dan giremez.
Anakartın iki cpu 8 pin güç girişi varsa ve ikisi de takılı olsun derseniz, ekran kartı da 3x8 pin ise psu kasasında 1 tane 8 pin giriş eksik kalıyor. Y şeklinde bağlantıları şahsen sağlıklı bulmadığım için uygun fiyat denk geldiği halde eksik giriş mevcut olduğundan 2 haftadır kendime psu alabilmiş değilim.9070 xt r5 7600 besler mi ve çok coil whine yapar mı?
Andyson'un neyi varmış? Üst segment PSU'larda bilinen bir üretici.Oem vasat
Gigabyte Gaming OC 9070xt ile test ettim sorun olmuyor 1 tane pigtail kabul edilebilir.Anakartın iki cpu 8 pin güç girişi varsa ve ikisi de takılı olsun derseniz, ekran kartı da 3x8 pin ise psu kasasında 1 tane 8 pin giriş eksik kalıyor. Y şeklinde bağlantıları şahsen sağlıklı bulmadığım için uygun fiyat denk geldiği halde eksik giriş mevcut olduğundan 2 haftadır kendime psu alabilmiş değilim.
Piyasada marka olarak bildiğimiz hiç bir firma güç kaynaklarını doğrudan üretmiyor, belli başlı başarılı üreticiler var bunlar CWT ve seasonic vb. Markaya değilde bu üreticilerin hangi platformu kullanılmış ona bakıyoruz, indirimdeki üründe CWT'nin GPX platformu kullanılmış Orta segment bir platform çoğu seneryoda başarılı işler çıkarıyor bunun için tercih sebebimiz oluyor.Şunu anladım msi markasını vurduğu ürünleri daha pahalıya satıyor örneğin ortalama bir marka 600 watt ürün 2000 TL satılırken sırf msi diye üstüne marka basp 3000 bine satıyor a600dn msi marka güç kaynağı aldım aynı özelliklerde başka ürünlerde vardı ancak sırf markasına aldandım ama biraz araştırınca 300 watt üstü stabilize sorunu varmış eeee peki 600 watt nerde kaldı birde sözde 80 plus sertifikası var şunu anladım bu işi gerçekten yapan yani üreten markalara bakmak lazım örneğin FSP msi bu saatten sonra kapım dan giremez.
Sessiz PSU kullandıktan sonra otomatikmen hissediyorsunuz, ama dediğiniz gibi dert edilecek kadar değilgeçen ay gaming gecesinde 4.800 e almıştım şuan düz 4.5güzel ama sesli çalışmıyor bendeki
Bu çok normal çünkü psu larin kapalı kutu olması bizim yotuber larin iși sadece kasa toplamaktan öteye geçmediği için çok normal çok uzun uğraşlar sonucu rus sitelerinde denk geldi yoksa buraya yazmasam seninde haberin olmazdı kaç kişi psu içinde ne olduğunu biliyor yada açıp bakabiliyor hali hazırda bana hiç sıkıntı vermedi 2 yıldır kullanıyorum ancak bilindik bir markanın bu şekilde bir kalite sunması insanı şaşırtıyor örnek vereyim sen pc meraklısı olduğun için az buçuk bilgin var örneğin gidip bir Nike sırf marka olduğu için tercih edersin içine dışına bakma ihtiyacın olmaz çünkü ayakkabı içini açıp bakamayacağım için marka kaynaklı alırsın buda öyle işte.Araştırmadan psu almışsın "msi kapımdan giremez" diyorsun. Anlıyorum kardeşim.