Güncel Laptop Önersi

Morde12

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Arkadaşlar selam, üniversiteye gidiyorum bu yüzden laptop alıcam bana Kyk ortamında işimi görücek çoğu oyunu rahatça oynatacak ve donanımsal yazılımsal sıkıntı çıkarmayacak bir laptop lazım bütçem 50-60k

Arkadaşlar selam, üniversiteye gidiyorum bu yüzden laptop alıcam bana Kyk ortamında işimi görücek çoğu oyunu rahatça oynatacak ve donanımsal yazılımsal sıkıntı çıkarmayacak bir laptop lazım bütçem 50-60k
Hocam wifiyi nasıl yapiyorsunuz orda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimde 60k , ikinci el düşünüyorum 🤣🫡 fiyatlar çok pahali yaa

İyi duruyor kronik sorunu var mı araştırdın mı
eski modellerinde battery drain sorunu vardı ve anakart yanması sorunları vardı onları düzelti lenovo şuan pek kronik gözükmüyor eskiden 170w şarj ile gelirdi şimdi 245w ile geliyor

Hocam wifiyi nasıl yapiyorsunuz orda

Benimde 60k , ikinci el düşünüyorum 🤣🫡 fiyatlar çok pahali yaa
sorma hocam 1-2 ay önce asus hp omen acer nitro 5070 li bakıyordum iş sıkıntısından dolayı alamadım hepsine 1-2 ayda 15k ile 30k arası zam gelmiş dalga geçiyorlar resmen

eski modellerinde battery drain sorunu vardı ve anakart yanması sorunları vardı onları düzelti lenovo şuan pek kronik gözükmüyor eskiden 170w şarj ile gelirdi şimdi 245w ile geliyor

sorma hocam 1-2 ay önce asus hp omen acer nitro 5070 li bakıyordum iş sıkıntısından dolayı alamadım hepsine 1-2 ayda 15k ile 30k arası zam gelmiş dalga geçiyorlar resmen
Monster acaba alınır mı yaa

0 çok pahalı da ikinci el bitane uygun buldum 18 ay mi ne garantisi var diyorum ki acaba bunu alsam yoksa bunu mu. Hangisini tercih ederdin ?
Asusun sahibi 32 ram ile 55 diyo. Ama garantisi bitmiş, cihaz genel anlamda temiz sadece bin saat falan kullanılmış ama monster da nerdeyse sıfır.
Bütçen varsa sıfır Lenovo LOQ al geç. Bütçeyi zorlamak istemiyorsan ASUS TUF'ı iyice test edip elde pazarlıkla almaya çalış.

0 çok pahalı da ikinci el bitane uygun buldum 18 ay mi ne garantisi var diyorum ki acaba bunu alsam yoksa bunu mu. Hangisini tercih ederdin ?
Asusun sahibi 32 ram ile 55 diyo. Ama garantisi bitmiş, cihaz genel anlamda temiz sadece bin saat falan kullanılmış ama monster da nerdeyse sıfır.
Bende Asus tuf a16 modeli var , gayet memnunum herhangi bir sorun çıkmadı hiç , sadece rami 32gb yapmaya çalışıyorum sadece. Tabi burada 2 yaşındaki laptop ile sıfır cihaz karşılaştırıyoruz. LOQ daha cezbedici, sıfır olmasından dolayı

Hocam şuanki piyasaya göre en f/p bu duruyor 5060 var birde çoğunda 5050 var daha pahallı bana baya mantıklı geldi

Hocam şuanki piyasaya göre en f/p bu duruyor 5060 var birde çoğunda 5050 var daha pahallı bana baya mantıklı geldi
Haklısınız hocam fakat 1 ay önceki duruma göre bu laptop hayatta bu kadar etmez bütün laptoplara ne oldu ise anlamadim hepsi bir anda uçtu çok saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,571
Üyeler
202,650
Son üye
masterreaper
Geri