PC Hocası Hazır Sistemler

peki sizce güvenilir mi hocam iade fln sıkıntı olur mu internette oluşturulan şikayetler var da

5070 ti ve 5080 nin farki fazla degil sanki 5080 almak mantikli mi fiyat farkina deger mi

hocam en mantıklısı siz bi 7500f ve 7500x3d karşılaştırması izleyin fps farklarına bakın o fark için 7k verilirmi düşünün 7500x3d çok garip bi işlemci ben şahsen 12k ya almam iki bin daha koyar 7800x3d alırım ancak heatsinksiz bi b840 a da 7800x3d risk gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30k ya bulunurmu hocam 9070xt temiz
30 a zor olabilir de 35 civarı çok temizi bulunuyor

5070ti deki psu ve sogutucunun markasından dolayi icim rahat olamadı onceden o markayi deneyimleyen var mı?

yerine

sizce mantıklı mı işlemci farkı o kadar etki eder mi amazondaki satıcıya güvenemediğim için soruyorum yanıtlarsanız sevinirim

yerine

sizce mantıklı mı işlemci farkı o kadar etki eder mi amazondaki satıcıya güvenemediğim için soruyorum yanıtlarsanız sevinirim
Birisi dd4 sistem birisi ddr5 sistem satıcıya güvenmemeniz için bir sebep yok bilindik bir satıcı zaten

birde taksitle amazonda taksitle alma yerini ben görmedim de peşin fiyatına aldırıyor taksiti nasıl ayarlıyacağım yardımcı olurmusunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri